Konsultacje Skype

Umów się ze mną na prywatną, godzinną konsultację poprzez Skype.

Jeżeli chcesz ze mną porozmawiać i rozwiązać wszelkie trapiące Cię problemy w relacjach damsko męskich – konsultacja Skype jest idealnym wyborem dla Ciebie!

Jak będzie wyglądała nasza współpraca?

1. Piszesz do mnie z propozycją terminu rozmowy oraz umawiamy się na konkretny dzień i konkretną godzinę rozmowy.

2. Dzwonisz do mnie i rozmawiamy na dane przez Ciebie tematy przez godzinę.

3. Po zakończonej rozmowie, wysyłam Ci dodatkowego maila podsumowującego wraz z moimi dodatkowymi uwagami oraz poradami na przyszłość.

Nie musisz tracić czasu i nerwów na szukanie opinii i rozwiązań w Internecie. Podczas konsultacji Skype, będę rozwiązywał Twoje problemy na bieżąco!

Opinie czytelników
Algorytm Podrywu – recenzja

„Tego kwiatu, jest pół światu” – tą uklepaną formułkę znają kawalerzy z całego świata  . Tak jak danym statystycznym trudno przeczyć, tak logika iż niezależnie od własnych działań „każda potwora znajdzie swojego amatora” jest jak najbardziej mylna! Artur Witoś, przedstawia swój kompleksowy poradnik, po lekturze którego będziemy uzbrojeni w masę istotnych prawideł którymi rządzą się relacje damsko-męskie oraz w niezliczoną masę schematów – które czasem warto powielać, czasem unikać, a czasem szukać w nich inspiracji i kreować własną rzeczywistość. Autor rozbiera relacje międzypłciowe na czynniki pierwsze, stara się pokazać jak mężczyzna powinien się przygotować do batalii o odpowiednią partnerkę do związku! Artur Witoś przekazuje rady z uwzględnieniem najmniejszych detali, starając się zarazem sprowadzać odbiorcę na ziemię zimnym prysznicem swojego wrodzonego racjonalizmu – nie wszystko bowiem będzie układało się zawsze po naszej myśli, nawet po zastosowaniu najdoskonalszych porad.  Stojący twardo przy swoich wskazówkach, nieraz kontrowersyjnych i niekonwencjonalnych, acz sprawdzonych w prawdziwym życiu metodach działania – taki jest autor, który zyskuje dzięki temu ogromną autentyczność i zaufanie odbiorcy. Polecam tą książkę każdemu, kto chce poznać prawa jakimi rządzą się relacje damsko-męskie oraz każdemu, kto chce zobaczyć jak krok po kroku zdobyć kobietę gotową do romantycznej relacji z nami.

Michał
Na plus 🙂

Witam, jak dla mnie bardzo konkretnie napisane wszystkie porady, które nas facetów interesuja 😉 Dużo właściwej wiedzy, która powinna pomóc przy najbliższej okazji.

Pozdrawiam.

Norbert
Wie co mówi i to sie sprawdza 😉

Potrzebowałem pomocy i po konsultacji telefonicznej dowiedziałem sie wielu rzeczy , które serio pomagają. Ma wiedzę , która mi przekazał i teraz tylko patrzec na efekty pracy , w która włożyliśmy trochę wysiłku. Dzięki

Król nad królami
Opinia

ziomek robisz dobra robote dopiero od dzis czytam twoje poradniki i
juz widze roznice ze dziewczyny mnie szanują 🙂
obecnie kręcę z 18 latką a ja mam 25 lat , kieruje się twoimi
wskazówkami i staram sie robic jak najmniej błędów ktore przez lata
notorycznie popełniałem 🙂
nawet jak mi nie wyjdzie z nia ani następną to tak czy siak będzie
mniej mnie bolało a o to w tym wszystkim chodzi ! pozdro !

Anonim
dla mnie mistrzostwo świata !

siemanko ziomeczki ! nie dajmy się babom ! my rządzimy ! mają miec do nas szacunek a tu go znajdziecie!

singwajs14
Opinia

Stary, nie wiem jak mam Ci dziekowac.. Otworzyles mi oczy na kilka aspektow kobiety, ktore sa dla mnie wazne a na chwile obecna.. Przytlaczajace. Jej podejscie w zwiazku flustruje mnie od poczatku a to co opisales jest szczera prawda. Jesli jutro okaze sie tak jak napisales to pakuje swoje graty i uciekam jak najszybciej, czas zlapac sie za jaja i powiedziec dosc kiedy ona widzi w Tobie wszystkie przyczyny klutni i porazek. Kazdy ma prawo do szczescia Panowie, ale nie za cene wlasnego zdrowia, czasu i pocharatanej duszy wierzac w cos co sobie sami wymyslilismy szukajac osoby na reszte swojego zycia! Ona gdzies tam jest, ale pewien etap w drodze do szczescia trzeba zamknac i mimo iz boli isc dalej przez zycie z podniesiona glowa.
Dziekuje, bo mimo iz rozmawialem na ten temat z wieloma kolegami i przyjaciolmi to Ty jako jedyny potrafiles dotrzec do mojego ja.
Trzymaj sie, dzieki !

Piotr
zdrowe podejście

Moim zdaniem najbardziej wartościową rzeczą, którą się wyciąga z tej strony, nie jest gotowy schemat w postaci częstotliwości spotkań itp. (co swoją drogą jest elastyczne, bo relacje damsko-męskie to nie labolatorium) tylko zmiana podejścia, sposobu myślenia. W końcu przestaje się wchodzić w dupę kobietom i zastanawiać się nad jej zachowaniem kiedy nie jest zainteresowana. Jedyne na co trzeba uważać, to żeby nie przegiąć w drugą stronę i nie traktować np. niezaśmiania się z żartu jako braku zainteresowania, albo nie panikować ze najlepiej pasujący termin spotkania jest za 3 dni, a nie za 5 jak to było w materiałach. Ja przykładowo wolę się spotykać trochę rzadziej niż to sugeruje Artur. Ale warto dokładnie przeglądać wszystkie materiały i sobie wyrabiać pogląd na całą sprawę.

Mikołaj
10/10

Genialny blog i genialny człowiek. Można po prostu porozmawiać z kimś, kto ma spojrzenie z dystansu na wiele spraw, ale czując się jak rozmawiając z dobrym kumplem. Polecam!

TR92
Fachowa pomoc!

Genialna stronka! Może w większości przypadków nie są to przyjemne informacje, ale sa przynajmniej prawdziwe. Polecam szczególnie konsultacje email. Artur bardzo szczegółowo odpowiada na zadane pytania i pomaga w problemach. Mam nadzieje, ze doczekamy sie niedlugo obiecanych większych materiałow 😉

Tomek
Skala 10/10 wq mnie 11 😀

Fachowe podejście do czytelnika szybka odpowiedź na zadane pytania
bardzo dobre artykuły które trafiają do czytelnika są jasno napisane tak że każdy który je przeczyta będzie wiedział co dalej robić ja jestem bardzo zadowolony że trafiłem własnie na ten blog

czarna-mamba
Mega!!

Polecam każdemu! Serio Pan Artur zna się na tej “robocie”

Piotrek
Fajna stronka!

Fajna strona, bardzo dobre artykuły, a przede wszystkim świetne konsultacje.

Marcin

Wyślij do mnie swoje zgłoszenie:

1. Wpisz mi swoje imię oraz adres e-mail. Pamiętaj! Będę kontaktował się z Tobą na maila, który podałeś mi w tym formularzu.
  2. W polu Termin konsultacji wpisz terminy, które najbardziej Ci odpowiadają. Proszę o podanie daty oraz godziny.
  3. W polu Twój problem krótko opisz swoje problemy i zagadnienia, o których będziesz chciał rozmawiać. Dzięki temu, przygotuję już dla Ciebie odpowiedzi i odpowiednie materiały. Nie musisz jednak tego wypełniać. To pole jest opcjonalne.

Po wysłaniu Twojego zgłoszenia powinienem odpowiedzieć Ci w przeciągu 48 godzin i zaproponować termin konsultacji.

© 2019 UdanyZwiazek.pl - Jak stworzyć oraz utrzymać udany związek.