Artur Witoś - o mnie

Cześć, z tej strony Artur Witoś – założyciel strony UdanyZwiazek.pl. W 2018 roku postanowiłem, iż podzielę się swoją wiedzą na temat relacji damsko-męskich z innymi facetami.

Dlaczego relacje damsko-męskie?

Moje zainteresowanie relacjami damsko-męskimi zrodziło się wskutek młodzieńczej frustracji wynikającej z bezradnosci i braku jakiejkolwiek wiedzy na temat kobiet i relacji…

Poznaj moją historię...

Moja historia z relacjami damsko-męskimi zaczęła się bardzo wcześnie, albowiem już w czasach późnego gimnazjum zderzałem się z prawami rządzącymi relacjami damsko-męskimi.

Moje pierwsze doświadczenia związane z relacjami damsko-męskimi można zaliczyć do tych bardziej nieudanych. Będąc nastolatkiem, zmagałem się z osobliwym lękiem do płci pięknej. Byłem straszliwie nieśmiałym chłopakiem, który za nic w świecie nie mógł przełamać swojego lęku do pięknych kobiet. Najgorsze było to, że w relacjach innych niż damsko-męskie byłem w miarę pewnym siebie i zabawnym gościem. Problem pojawiał się jednak przy kontaktach z kobietami. Kompletnie nie potrafiłem nawiązać z nimi żadnej interakcji – sama myśl o rozmowie z koleżanką ze szkoły przyprawiała mnie o dreszcze.

Moje zerowe umiejętności interpersonalne niesamowicie mnie dołowały i jeszcze bardziej utwierdzały mnie w przekonaniu, iż po prostu nie nadaję się do jakichkolwiek romantycznych relacji.

Wtedy myślałem nawet, iż cierpię na tak zwaną nieśmiałość miłosną, w związku z czym jestem chory i nie nadaję się do jakiegokolwiek związku. Na szczęście jednak, frustracja spowodowana moimi słabościami spowodowała, że zacząłem desperacko szukać odpowiedzi na własne problemy. Postanowiłem, że dołożę wszelkich starań aby zbudować udany związek i na stałe pozbyć się nieśmiałości do kobiet.

No i tak właśnie narodziło się moje zainteresowanie relacjami damsko-męskimi.

Będąc już w liceum, pochłaniałem każdą możliwą książkę na temat związków podrywu oraz cały czas edukowałem się w tej kwestii z każdego możliwego źródła. Na swojej drodze napotkałem wiele różnorakich materiałów, niekiedy zupełnie sprzecznych ze sobą. Edukowałem się, popełniając przy tym mnóstwo błędów i niszcząc przy tym zainteresowanie wielu kobiet. Moje związkowe upadki nie poszły jednak na marne, ponieważ każdy błąd przybliżał mnie do celu, jakim było poznanie brutalnej prawdy na temat relacji damsko-męskich. Im więcej miałem styczności z kobietami, tym bardziej zaczynałem zdawać sobię sprawe z tego, iż relacje damsko-męskie rządzą się swoimi prawami, które należy poznać i według nich postepować.

Po kilku latach nieustannej nauki i praktyki, wypracowałem swój pogląd na temat relacji damsko-męskich.

Teraz chciałbym podzielić się swoją wiedzą z Tobą…

Moja misja

Osobiście wierzę w udany i satysfakcjonujący związek pełen szacunku i miłości z wierną, piękną i wartościową kobietą. Taki związek nie jest na wyciągnięcie ręki dla każdego. Niemniej, jest możliwy! Moja strona powstała właśnie po to by umożliwić facetom pełne zrozumienie płci przeciwnej oraz stworzenie udanej relacji. To moja misja!

Czy relacje damsko-męskie i kobiety da się w ogóle zrozumieć?

Świat oparty o pewne zasady​

Cały otaczający nasz świat niezmiennie od tysięcy lat działa według pewnych praw i zasad. Żyjemy w rzeczywistości przyczyn i skutków. Niemalże każda rzecz na Ziemi ma swoją przyczynę, a nasza wiedza opiera się na poznaniu praw dotyczących otaczającej nas rzeczywistości.

Relacje damsko-męskie mają również swoje prawa!

Relacje międzyludzkie nie stanowią w tym przypadku wyjątku. One również podlegają prawom świata przyczynowo-skutkowego. Udane relacje zawsze charakteryzują się podobnymi zmiennymi, rozstania co do zasady spowodowane są takimi samymi zachowaniami, a atrakcyjni faceci przejawiają te same cechy wewnętrzne i zewnętrzne. To nie przypadek. To skutek!

Jakie płyną z tego wnioski?

Skoro tak się sprawy mają, to automatycznie możemy dojść do wniosku, że z odpowiednią wiedzą i nastawieniem, jesteśmy w stanie w pełni zrozumieć świat kobiet i miłości. Jeżeli zrozumienie tych spraw jest obiektywnie możliwe, możemy zacząć kontrolować ww. sferę, odpowiednio kreując swoje życie romantyczne. O to właśnie chodzi. Na samym początku poznajmy prawa rządzące światem relacji damsko-męskich, a potem zacznijmy budować udany związek!

Najważniejsze zasady relacji damsko-męskich:

Logiczna kalkulacja

Kobiety i mężczyźni, niezależnie od osobistych przekonań i upodobań, zawsze kierują się w relacjach damsko-męskich własnym interesem oraz zachowują się tak jakby kalkulowali. W relacjach tak jak w życiu, chcemy dla siebie jak najlepiej i wybieramy jak najlepsze opcje, przy jak najmniejszym ryzyku. Dlatego też, udawanie niedostępnej czy też shit testy polegające na udrzucaniu faceta to kompletne bzdury!

Prawo atrakcyjności

Każdy z nas ma swoje gusta i guściki. Jednak mimo to, facetom w kobietach podobają się pewne specyficzne cechy, zachowania i schematy. Tak samo jest w drugą stronę - niektóre gesty i cechy charakteru przyciągają uwagę płci pięknej. Kluczem do sukcesu jest zrozumienie tych zależności oraz wykorzystanie ich w celu zbudowania udanego i satysfakcjonującego związku z odpowiednią kobietą.

Romantyczne zainteresowanie

Każda relacja opiera się na fundamencie romantycznego zainteresowania, które nie zależy od logicznego wyboru. To romantyczne zainteresowanie sprawia, że kobieta jest z Tobą w związku, dba o Ciebie i po prostu Ciebie kocha. Jeżeli zabijesz zainteresowanie dziewczyny, tracisz szansę na udany związek z nią bezpowrotnie. Do romantycznego zainteresowania nie można przekonać drugiej osoby.

Chcesz poznać prawa rządzące relacjami?

Zapoznaj się produktami dostępnymi w moim sklepie internetowym. W materiałach nie znajdziesz czczej gadki, filozofowania czy wymądrzania się ponad miarę. Tylko i wyłącznie wartościowa wiedza i prawa, które możesz łatwo zweryfikować i odnieść do swojego życia romantycznego. Nie sprzedaję frazesów. Przekazuję wiedzę, którą możesz samodzielnie wykorzystać w swoim życiu!

Prawda na pierwszym miejscu!

Nadrzędnym celem mojej działalności oraz zasadą numer jeden mojej firmy jest następujące sformułowanie:

Będę Ci mówił prawdę, niezależnie od tego jaka ona jest!

Niektórzy specjaliści z mojej branży specjalnie mówią tylko to, co chcesz usłyszeć. Oni dostosowują się ze swoimi produktami i usługami tak, aby jak najbardziej Cię zadowolić i trafić w Twoje oczekiwania, wyciągając tym samym jak najwięcej zielonych banknotów z Twojej kieszeni.

Ja jednak, bez względu na Twoje oczekiwania, przekażę Ci tylko i wyłącznie prawdę, niezależnie od tego jaka ona jest! Nie zależy mi na Twoich pieniądzach oraz Twojej złudnej satysfakcji. Moim celem jest nazywanie rzeczy po imieniu, a nie mydlenie oczu i trzymanie moich klientów w bańce bezradności.

Dlatego też, jeżeli myślisz że...​

To najwidoczniej pomyliłeś strony!

Nie zamierzam owijać w bawełnę i powiem Ci jak faktycznie sprawy się mają, zamiast mydlić Ci oczy pięknymi bajkami.