Webinary

Czym są webinary?

Webinary to inaczej seminaria internetowe, na których przekazywana zostaje wiedza. Od konwencjonalnych szkoleń, seminariów czy spotkań różnią się przede wszystkim tym, iż odbywają się za pośrednictwem Internetu oraz nie wymagają fizycznej obecności słuchacza. Do uczestnictwa w webinarze potrzebny jest komputer, tablet lub też telefon.

Webinary na mojej stronie dotyczą szeroko pojętej tematyki relacji damsko-męskich oraz samorozwoju.

Dołącz do webinarowej paczki

Dołącz do męskiej społeczności, bierz bezpłatny udział w webinarach na żywo oraz poznawaj świat relacji damsko-męskich.

Archiwum webinarów

Zajrzyj do mojego archwium webinarów i sprawdź czy istnieje webinar o tematyce, która Cię interesuje.

Czy webinary są darmowe?

Uczestnictwo w webinarach jest bezpłatne. Wystarczy, że zapisałeś się na moją listę mailingową, a ja będę wysyłał Ci zaproszenia na kolejne webinary. Płatny jest jedynie późniejszy dostęp do archiwum webinarów.

Czy na webinarach będę mógł zadać pytanie?

Jeżeli zmagasz się z jakimś problemem w relacjach damsko-męskich lub masz jakieś pytanie dotyczące tej sfery, to możesz uzyskać bezpłatną pomoc na moim webinarze. Sekcja pytań i odpowiedzi ma miejsce na końcu spotkania.

Kiedy odbywają się webinary?

Webinary odbywają się najczęściej w wyznaczonym wcześniej dniu tygodnia i godzinie. Niemniej jednak, zapisując się do mojej listy mailingowej, będziesz otrzymywał powiadomienia o spotkaniach z wyprzedzeniem.

Jak mogę otrzymać dostęp do archiwum?

Archiwum webinarów znajduję się pod tym linkiem. Z poziomu archiwum, możesz wykupić sobie stały dostęp do całego zbioru webinarów lub też poszczególnych sezonów, które posegregowane są według klucza tematycznego.

Czym są sezony?

Sezony są grupą kategorii webinarów. Każdy sezon charakteryzuje się innym obszarem tematycznym. Dzięki uporządkowaniu wszystkich nagrań, będziesz mógł w prosty i łatwy sposób wybrać webinary, które Cię interesują i zapłacić tylko za to, czego aktualnie potrzebujesz.

Kupiłem dostęp do sezonu - co teraz?

Jeżeli wykupiłeś subskrypcje sezonu webinarowego, to masz dostęp do wszystkich odcinków, prezentacji i nagrań z tego sezonu – nawet nagrań, które się jeszcze nie pojawiły. Dostęp do webinarów nie jest ograniczony czasowo.