13 najczętszych błędów mężczyzn
w relacjach damsko-męskich

dfs
Wiesz dlaczego nie odnosimy sukcesów z kobietami?

W 90% przypadków, odrzucenie ze strony kobiety oraz niepowodzenie w relacjach damsko-męskich to nasze błędy! Bardzo często, przez nasze kardynalne błędy…

• kobieta przestaje się z nami spotykać i podaje nam potem wymówki;
  • dziewczyna prosi nas o przerwę w związku;
  • nasza wybranka decyduje się na radykalne kroki i nas rzuca;
  • kobieta kompletnie traci nami zainteresowanie!

Tego wszystkiego można oczywiście uniknąć, odpowiednio się do tego przygotowując. Aby nie popełniać tych kardynalnych błędów, musimy na samym początku wiedzieć jakie błędy prowadzą do powyższych zachowań.

Najczętsze błędy

W swoim raporcie zebrałem 13 najpopularniejszych błędów mężczyzn, które prowadzą w dalszej perspektywie do porażki na polu relacji damsko-męskich oraz zabicia zainteresowania dziewczyny.

To właśnie z tymi problemami najczęściej przychodzą do mnie faceci i proszą o rozwiązanie beznadziejnej sytuacji. Nie chcę abyś Ty zaprzepaścił dobrze zapowiadającej się relacji z dziewczyną. Dlatego też, chciałbym pokazać Ci 13 najpopularniejszych błędów, których powinieneś za wszelką cenę unikać w kontaktach z kobietami.

Znając ww. kardynalne błędy oraz mając na nie rozwiązanie, z całą pewnością zwiększysz swoje szanse na sukces w relacjach damsko-męskich!

Projekt bez tytułu

Dołącz do męskiego grona, otrzymuj wartościowe porady oraz zgarnij bezpłatny raport:

Oprócz bezpłatnego raportu, będziesz otrzymywał także co jakiś czas wartościowe porady, które zwiększą Twoje szanse na udany związek!