Close

Opinie

Dodaj własną opinię

Aby dodać własną opinię, naciśnij przycisk dole, aby przejść do formularza wystawiania opinii.

Opinie czytelników

Sprawdź co myślą oraz co piszą inni użytkownicy o mnie oraz mojej stronie:

Algorytm Podrywu

Bardzo dobra książka, która otwiera oczy na wiele ważnych spraw. Przed przeczytaniem poradnika, popełniałem mnóstwo błędów oraz myślałem zupełnie innymi kategoriami. Teraz już wiem w czym tkwiły moje wszystkie porażki. Sama książka jest pełna ciekawych przykładów oraz sytuacji dotyczących podrywu. Faktycznie można nazwać to planem podrywu. Polecam każdemu kto nie ma pojęcia na temat kobiet i chciałby wreszcie sie czegos nauczyć.

Karol
21 czerwca 2019

Algorytm Podrywu

Przeczytałem książkę Algorytm Podrywu i dopiero teraz zrozumiałem ile popełniałem błędów przy poznawaniu kobiet. Stosując zasady przedstawione w książce zauważyłem, że to co pisze w niej Artur zaczyna się sprawdzać! Dopiero teraz zaczynają układać mi się pewne fakty z mojego życia. Jestem zadowolony z książki bo zaczynam dostrzegać, że to co jest w niej napisane faktycznie działa! Szczerze polecam!

Arkadiusz
30 maja 2019

Książka o podrywie

Miałem okazję zobaczyć i przeczytać książkę przed premierą i mam wobec tego następujące wnioski i przemyślenia: książka jest naprawdę skondensowana i bogata w wiele przydatnych wskazówek, o czym świadczy liczba stron e-booka. Otrzymując tego e-booka w swoje ręce obawiałem się tego, że to w sumie będzie lanie wody oraz typowa “gadanina” jakiegoś coacha, który niby wszystko wie i na wszystkim się zna. Bardzo pozytywnie się zaskoczyłem, ponieważ faktycznie wiedza zawarta w tej książce jest konkretna i można ją bezproblemowo zastosować w naszym życiu. Nie oceniam samych zasad i porad, ponieważ nie udało mi się ich zastosować, ale wyglądają na bardzo rozsądne i pomocne. Muszę przyznać, że Artur Witoś faktycznie wywiązał się ze swojej obietnicy zagwarantowania “kompletnego poradnika podrywu”, ponieważ cała książka konsekwentnie prowadzi czytelnika po każdym etapie zdobywania kobiety – od drobnych szczegółów w naszym zachowaniu, a na pocałunku czy związku skończywszy. Książkę czyta się naprawdę przyjemnie, Artur nie używa skomplikowanego słownictwa i wyjasnia czasem bardzo proste rzeczy – nieraz według mnie niepotrzebnie.
Podsumowując, Algorytm Podrywu to pozycja warta rozważenia dla każdego mężczyzny, który chce zobaczyć ciekawe podejście do podrywu oraz kwestii zdobywania kobiet. Mimo, że z kilkoma rzecami się nie zgadzam, to muszę stwierdzić, że książka zrobiła na mnie bardzo pozytywne wrażenie. Oczekiwałem beznadziejnego paplania, a dostałem porządny i ciekawy poradnik – poecam! 😉

Kamti
31 marca 2019

Algorytm podrywu

Algorytm podrywu to obowiązkowa lektura dla każdego faceta zabłąkanego w labiryncie relacji damsko-męskich. Dowiesz się z niej wszystkiego co powinieneś wiedzieć o kobietach, czego pragną, jak się w stosunku do nich zachowywać, o czym z nimi rozmawiać. Poznasz najczęstsze błędy mężczyzn i dowiesz się jak ich uniknąć. Autor krok po kroku przeprowadzi cię przez to pobojowisko i pokaże właściwą ścieżkę.

Marcin
31 marca 2019

Algorytm Podrywu – recenzja

„Tego kwiatu, jest pół światu” – tą uklepaną formułkę znają kawalerzy z całego świata  . Tak jak danym statystycznym trudno przeczyć, tak logika iż niezależnie od własnych działań „każda potwora znajdzie swojego amatora” jest jak najbardziej mylna! Artur Witoś, przedstawia swój kompleksowy poradnik, po lekturze którego będziemy uzbrojeni w masę istotnych prawideł którymi rządzą się relacje damsko-męskie oraz w niezliczoną masę schematów – które czasem warto powielać, czasem unikać, a czasem szukać w nich inspiracji i kreować własną rzeczywistość. Autor rozbiera relacje międzypłciowe na czynniki pierwsze, stara się pokazać jak mężczyzna powinien się przygotować do batalii o odpowiednią partnerkę do związku! Artur Witoś przekazuje rady z uwzględnieniem najmniejszych detali, starając się zarazem sprowadzać odbiorcę na ziemię zimnym prysznicem swojego wrodzonego racjonalizmu – nie wszystko bowiem będzie układało się zawsze po naszej myśli, nawet po zastosowaniu najdoskonalszych porad.  Stojący twardo przy swoich wskazówkach, nieraz kontrowersyjnych i niekonwencjonalnych, acz sprawdzonych w prawdziwym życiu metodach działania – taki jest autor, który zyskuje dzięki temu ogromną autentyczność i zaufanie odbiorcy. Polecam tą książkę każdemu, kto chce poznać prawa jakimi rządzą się relacje damsko-męskie oraz każdemu, kto chce zobaczyć jak krok po kroku zdobyć kobietę gotową do romantycznej relacji z nami.

Michał
21 marca 2019

Na plus 🙂

Witam, jak dla mnie bardzo konkretnie napisane wszystkie porady, które nas facetów interesuja 😉 Dużo właściwej wiedzy, która powinna pomóc przy najbliższej okazji.

Pozdrawiam.

Norbert
3 lutego 2019

Wie co mówi i to sie sprawdza 😉

Potrzebowałem pomocy i po konsultacji telefonicznej dowiedziałem sie wielu rzeczy , które serio pomagają. Ma wiedzę , która mi przekazał i teraz tylko patrzec na efekty pracy , w która włożyliśmy trochę wysiłku. Dzięki

Król nad królami
5 stycznia 2019

Opinia

ziomek robisz dobra robote dopiero od dzis czytam twoje poradniki i
juz widze roznice ze dziewczyny mnie szanują 🙂
obecnie kręcę z 18 latką a ja mam 25 lat , kieruje się twoimi
wskazówkami i staram sie robic jak najmniej błędów ktore przez lata
notorycznie popełniałem 🙂
nawet jak mi nie wyjdzie z nia ani następną to tak czy siak będzie
mniej mnie bolało a o to w tym wszystkim chodzi ! pozdro !

Anonim
3 stycznia 2019

dla mnie mistrzostwo świata !

siemanko ziomeczki ! nie dajmy się babom ! my rządzimy ! mają miec do nas szacunek a tu go znajdziecie!

singwajs14
28 grudnia 2018

Opinia

Stary, nie wiem jak mam Ci dziekowac.. Otworzyles mi oczy na kilka aspektow kobiety, ktore sa dla mnie wazne a na chwile obecna.. Przytlaczajace. Jej podejscie w zwiazku flustruje mnie od poczatku a to co opisales jest szczera prawda. Jesli jutro okaze sie tak jak napisales to pakuje swoje graty i uciekam jak najszybciej, czas zlapac sie za jaja i powiedziec dosc kiedy ona widzi w Tobie wszystkie przyczyny klutni i porazek. Kazdy ma prawo do szczescia Panowie, ale nie za cene wlasnego zdrowia, czasu i pocharatanej duszy wierzac w cos co sobie sami wymyslilismy szukajac osoby na reszte swojego zycia! Ona gdzies tam jest, ale pewien etap w drodze do szczescia trzeba zamknac i mimo iz boli isc dalej przez zycie z podniesiona glowa.
Dziekuje, bo mimo iz rozmawialem na ten temat z wieloma kolegami i przyjaciolmi to Ty jako jedyny potrafiles dotrzec do mojego ja.
Trzymaj sie, dzieki !

Piotr
9 grudnia 2018

zdrowe podejście

Moim zdaniem najbardziej wartościową rzeczą, którą się wyciąga z tej strony, nie jest gotowy schemat w postaci częstotliwości spotkań itp. (co swoją drogą jest elastyczne, bo relacje damsko-męskie to nie labolatorium) tylko zmiana podejścia, sposobu myślenia. W końcu przestaje się wchodzić w dupę kobietom i zastanawiać się nad jej zachowaniem kiedy nie jest zainteresowana. Jedyne na co trzeba uważać, to żeby nie przegiąć w drugą stronę i nie traktować np. niezaśmiania się z żartu jako braku zainteresowania, albo nie panikować ze najlepiej pasujący termin spotkania jest za 3 dni, a nie za 5 jak to było w materiałach. Ja przykładowo wolę się spotykać trochę rzadziej niż to sugeruje Artur. Ale warto dokładnie przeglądać wszystkie materiały i sobie wyrabiać pogląd na całą sprawę.

Mikołaj
13 listopada 2018

10/10

Genialny blog i genialny człowiek. Można po prostu porozmawiać z kimś, kto ma spojrzenie z dystansu na wiele spraw, ale czując się jak rozmawiając z dobrym kumplem. Polecam!

TR92
5 listopada 2018

Fachowa pomoc!

Genialna stronka! Może w większości przypadków nie są to przyjemne informacje, ale sa przynajmniej prawdziwe. Polecam szczególnie konsultacje email. Artur bardzo szczegółowo odpowiada na zadane pytania i pomaga w problemach. Mam nadzieje, ze doczekamy sie niedlugo obiecanych większych materiałow 😉

Tomek
16 września 2018

Skala 10/10 wq mnie 11 😀

Fachowe podejście do czytelnika szybka odpowiedź na zadane pytania
bardzo dobre artykuły które trafiają do czytelnika są jasno napisane tak że każdy który je przeczyta będzie wiedział co dalej robić ja jestem bardzo zadowolony że trafiłem własnie na ten blog

czarna-mamba
18 maja 2018

Mega!!

Polecam każdemu! Serio Pan Artur zna się na tej “robocie”

Piotrek
24 kwietnia 2018

Fajna stronka!

Fajna strona, bardzo dobre artykuły, a przede wszystkim świetne konsultacje.

Marcin
24 kwietnia 2018