O mnie

Kim jestem?

Cześć, nazywam się Artur Witoś

Od 2013 roku zajmuję się relacjami damsko-męskimi oraz pomagam mężczyznom rozwiązywać problemy z płcią przeciwną.

6 kwietnia 2018 roku postanowiłem, że wyjdę ze swoją wiedzą na szerszy grunt i założę własną stronę internetową, której celem będzie pomoc mężczyznom w relacjach damsko-męskich.

Moja historia

Jeżeli myślisz, iż zawsze miałem łatwość w nawiązywaniu kontaktów z kobietami, to grubo się mylisz! Byłem straszliwie nieśmiałym nastolatkiem, który za nic w świecie nie mógł przełamać swojego lęku do pięknych kobiet. Najgorsze było to, że w relacjach innych niż damsko-męskie byłem w miarę pewnym siebie i zabawnym gościem. Problem pojawiał się jednak przy kontaktach z kobietami. Kompletnie nie potrafiłem nawiązać z nimi żadnej interakcji – sama myśl o rozmowie z koleżanką ze szkoły przyprawiała mnie o dreszcze.

Moje zerowe umiejętności interpersonalne niesamowicie mnie dołowały i jeszcze bardziej utwierdzały mnie w przekonaniu, iż po prostu nie nadaję się do jakichkolwiek romantycznych relacji.

Na szczęście jednak, postanowiłem pewnego dnia, że wezmę się w garść i wezmę odpowiedzialność za swoje życie i zacznę świadomie kreować swoją historię

... i tak właśnie narodziło się moje zainteresowanie relacjami damsko-męskimi.

Postanowiłem, że nadrobię wszelkie zaległości w tym temacie i nie pozwolę, aby moje relacje były kwestią przypadku! W tamtym okresie wchłaniałem wszelaką wiedzę na temat związków i kobiet. Na swojej drodze napotkałem wiele różnorakich źródeł, niekiedy zupełnie sprzecznych ze sobą. Edukowałem się, popełniając przy tym mnóstwo błędów i niszcząc przy tym zainteresowanie wielu kobiet.

Moje związkowe upadki nie poszły jednak na marne, ponieważ każdy błąd przybliżał mnie do celu, jakim było poznanie brutalnej prawdy na temat relacji damsko-męskich.

Moja misja

Gdy prawdziwie przejrzałem na oczy, zauważyłem, że świat relacji damsko-męskich rządzi się pewnymi niezmiennymi i brutalnymi prawami.

Postanowiłem wtedy, że moją misją będzie pomaganie facetom w tej sferze.

"Jeżeli mam mieć jakiś życiowy cel, to niech to będzie wiedza na temat relacji damsko-męskich. Poświęcę swój czas i wysiłek dla wiedzy na ten temat oraz będę pomagał innym w tej sferze, żeby nikt nie cierpiał tak jak niegdyś ja."
UdanyZwiazek.pl

Świat relacji damsko-męskich

Cały świad zbudowany jest na pewnych zasadach

Zauważ, iż cały otaczający nasz świat niezmiennie od tysięcy lat działa według pewnych praw i zasad. Żyjemy w rzeczywistości przyczyn i skutków. Niemalże każda rzecz na Ziemi ma swoją przyczynę, a nasza wiedza opiera się na poznaniu praw dotyczących otaczającej nas rzeczywistości.

Tak samo jest z relacjami damsko-męskimi!

Relacje damsko-męskie rządzą się pewnymi niezmiennymi prawami, które po prostu trzeba poznać i się do nich dostosować. Nie da rady od tego uciec – możesz wmawiać sobie, że uda Ci się odzyskać niezainteresowaną kobietę, ale prawda jest zupełnie inna.

Tak samo jest z prawem grawitacji. Mogę powiedzieć, sobie że grawitacja nie istnieje i nic mi się nie stanie gdy skoczę z 9 piętra, jednak rzeczywistość bardzo szybko zweryfikuje moje przekonania.

Prawda na pierwszym miejscu

Nie zamierzam Cię okłamywać i sprzedawać Ci tanich bajek na temat realcji i kobiet w ogóle.

Dlatego też, jeżeli myślisz że:

• powiem Ci że seks bez zobowiązań jest zdrowy i budujący
  • dziewczyna wróci do Ciebie na kolonach po rozstaniu
  • dam Ci magiczny przepis na zainteresowanie każdej kobiety
  • nauczysz się jak skutecznie i szybko zaliczać panienki

... to z pewnością pomyliłeś strony!

Nie zamierzam owijać w bawełnę i powiem Ci jak faktycznie sprawy się mają, zamiast mydlić Ci oczy pięknymi bajkami.

Zapraszam!

Jeżeli zależy Ci jednak na stworzeniu udanego i satysfakcjonującego związku z kobietą, to serdecznie zapraszam Cię do korzystania z mojej strony. Czytaj, pytaj i edukuj się w tej sferze!

Pamiętaj! Nikt z nas nie urodził się z wrodzonymi umiejętnościami randkowania i utrzymywania związku – wszystkiego musimy się nauczyć i nie ma w tym niczego złego czy też uwłaczającego.

Zachęcam Cię do korzystania z wszelkich zasobów mojej działalności. Jeśli masz jakiś problem lub pytanie – pisz śmiało!

Jestem do Twojej dyspozycji.

Pozdrawiam i życzę wielu sukcesów

UdanyZwiazek.pl