O mnie

Cześć, nazywam się Artur Witoś.

Od 2013 roku zajmuję się relacjami damsko-męskimi oraz pomagam mężczyznom rozwiązywać problemy z płcią przeciwną.

6 kwietnia 2018 roku postanowiłem, że wyjdę ze swoją wiedzą na szerszy grunt i założę własną stronę internetową, której celem będzie pomoc mężczyznom w relacjach damsko-męskich.

Moim zadaniem, które stale realizuję na stronie UdanyZwiazek.pl jest dostarczanie mężczyznom jak najwięcej wartościowych treści na temat relacji, randek i kobiet.

Mnogość sytuacji, które wydarzyły sie mi oraz moim czytelnikom sprawiają, iż świat relacji damsko-męskich jest dla mnie bardzo dobrze znanym gruntem.

Moja historia

Moja historia z relacjami damsko-męskimi zaczęła się bardzo wcześnie, albowiem już w czasach późnego gimnazjum zderzałem się z prawami rządzącymi relacjami damsko-męskimi.

Moje pierwsze doświadczenia związane z relacjami damsko-męskimi można zaliczyć do tych bardziej nieudanych. Będąc nastolatkiem, zmagałem się z osobliwym lękiem do płci pięknej. Byłem straszliwie nieśmiałym chłopakiem, który za nic w świecie nie mógł przełamać swojego lęku do pięknych kobiet. Najgorsze było to, że w relacjach innych niż damsko-męskie byłem w miarę pewnym siebie i zabawnym gościem. Problem pojawiał się jednak przy kontaktach z kobietami. Kompletnie nie potrafiłem nawiązać z nimi żadnej interakcji – sama myśl o rozmowie z koleżanką ze szkoły przyprawiała mnie o dreszcze.

Moje zerowe umiejętności interpersonalne niesamowicie mnie dołowały i jeszcze bardziej utwierdzały mnie w przekonaniu, iż po prostu nie nadaję się do jakichkolwiek romantycznych relacji.

Wtedy myślałem nawet, iż cierpię na tak zwaną nieśmiałość miłosną, w związku z czym jestem chory i nie nadaję się do jakiegokolwiek związku. Na szczęście jednak, frustracja spowodowana moimi słabościami spowodowała, że zacząłem desperacko szukać odpowiedzi na własne problemy. Postanowiłem, że dołożę wszelkich starań aby zbudować udany związek i na stałe pozbyć się nieśmiałości do kobiet.

No i tak właśnie narodziło się moje zainteresowanie relacjami damsko-męskimi.

Będąc już w liceum, pochłaniałem każdą możliwą książkę na temat związków podrywu oraz cały czas edukowałem się w tej kwestii z każdego możliwego źródła. Na swojej drodze napotkałem wiele różnorakich materiałów, niekiedy zupełnie sprzecznych ze sobą. Edukowałem się, popełniając przy tym mnóstwo błędów i niszcząc przy tym zainteresowanie wielu kobiet. Moje związkowe upadki nie poszły jednak na marne, ponieważ każdy błąd przybliżał mnie do celu, jakim było poznanie brutalnej prawdy na temat relacji damsko-męskich. Im więcej miałem styczności z kobietami, tym bardziej zaczynałem zdawać sobię sprawe z tego, iż relacje damsko-męskie rządzą się swoimi prawami, które należy poznać i według nich postepować.

Po kilku latach nieustannej nauki i praktyki, wypracowałem swój pogląd na temat relacji damsko-męskich.

Świat relacji damsko-męskich

Świat oparty o pewne zasady

Zauważ, iż cały otaczający nasz świat niezmiennie od tysięcy lat działa według pewnych praw i zasad. Żyjemy w rzeczywistości przyczyn i skutków. Niemalże każda rzecz na Ziemi ma swoją przyczynę, a nasza wiedza opiera się na poznaniu praw dotyczących otaczającej nas rzeczywistości.

Relacje damsko-męskie mają również swoje prawa

Tak samo jest z relacjami damsko-męskimi! Dlatego też, jeżeli chcemy przejąć kontrolę nad tą sferą naszego życia, musimy konieczne poznać i zrozumieć zasady tychże relacji. Relacje damsko-męskie, tak samo jak cały świat, rządzą się pewnymi niezmiennymi prawami, które po prostu trzeba poznać i się do nich dostosować. Nie da rady od tego uciec – możesz wmawiać sobie, że uda Ci się odzyskać niezainteresowaną kobietę, ale prawda jest zupełnie inna. Tak samo jest z prawem grawitacji. Mogę powiedzieć, sobie że grawitacja nie istnieje i nic mi się nie stanie gdy skoczę z 9 piętra, jednak rzeczywistość bardzo szybko zweryfikuje moje przekonania.

Jak działają relacje damsko-męskie?

Logiczna kalkulacja

Kobiety i mężczyźni, niezależnie od własnych przekonań i upodobań, zawsze kierują się w relacjach damsko-męskich własnym interesem oraz zachowują się tak jakby kalkulowali.

Romantyczne zainteresowanie

Każda relacja opiera się na fundamencie romantycznego zainteresowania, które nie zależy od logicznego wyboru. To romantyczne zainteresowanie sprawia, że kobieta jest z Tobą w związku.

Prawo atrakcyjności

Tak jak nam w kobietach podobają się pewne specyficzne cechy, tak i pewne nasze zachowania i cechy zewnętrzne przyciągają uwagę kobiet. Kluczem do sukcesu jest zrozumienie tych cech oraz wykorzystanie ich w relacji.

Chcesz poznać więcej praw dotyczących relacji damsko męskich?

Prawda na pierwszy miejscu

Nadrzędnym celem mojej działalności oraz zasadą numer jeden jest następujące sformułowanie:

Będę Ci mówił prawdę, niezależnie od tego jaka ona jest!

Niektórzy trenerzy z mojej branży, specjalnie mówią tylko to, co chcesz usłyszeć. Oni dostosowują się ze swoimi produktami i usługami tak, aby jak najbardziej Cię zadowolić i trafić w Twoje oczekiwania.

Ja jednak, niezależnie od Twoich oczekiwań, przekażę Ci tylko i wyłącznie prawdę, niezależnie od tego jaka ona jest! Nie zależy mi na Twoich pieniądzach oraz Twojej satysfakcji. Moim celem jest nazywanie rzeczy po imieniu, a nie mydlenie oczu i trzymanie moich klientów w bańce bezradności.

Dlatego też, jeżeli myślisz że...

• ... dam Ci magiczny przepis na zainteresowanie każdej kobiety;
  • ... nauczysz się jak skutecznie i szybko zaliczać panienki;
  • ... wrócisz do dziewczyny, która Cię rzuciła i zdobędziesz znów jej zainteresowanie
  • ... powiem Ci że seks bez zobowiązań jest zdrowy i budujący

To najwidoczniej pomyliłeś strony!

Nie zamierzam owijać w bawełnę i powiem Ci jak
faktycznie sprawy się mają, zamiast mydlić Ci oczy pięknymi bajkami.

Jak stworzyć oraz utrzymać udany związek?

Zapraszam...

Jeżeli rzeczywiście zależy Ci jednak na stworzeniu udanego i satysfakcjonującego związku z kobietą, to serdecznie zapraszam Cię do korzystania z mojej strony. Czytaj, pytaj i edukuj się w tej sferze – jestem do Twojej dyspozycji!

Pamiętaj! Nikt z nas nie urodził się z wrodzonymi umiejętnościami randkowania i utrzymywania związku – wszystkiego musimy się nauczyć i nie ma w tym niczego złego czy też uwłaczającego.

Zachęcam Cię do korzystania z wszelkich zasobów mojej działalności. Jeśli masz jakiś problem lub pytanie – pisz śmiało!

Do Twojej dyspozycji

UdanyZwiazek.pl