Algorytm Podrywu

… czyli jak zdobyć wartościową dziewczynę do związku.

Kompletny poradnik podrywu

Koniec z niewiedzą na temat relacji damsko-męskich! Algorytm Podrywu to kompletny i obszerny poradnik podrywu, który poprowadzi Cię za rękę przez cały proces zdobywania kobiety do zwiazku.

Cześć!

Jesteś na tej stronie, ponieważ zastanawiasz się w jaki sposób zdobyć wartościową dziewczynę do związku na całe życie. Szukasz odpowiedzi na wiele pytań i wątpliwości, które ciągle Cię trapią. To bardzo dobrze, że jesteś właśnie tu!

Dla nas mężczyzn, relacje damsko-męskie bardzo często pozostają ogromną tajemnicą i niezbadanym terenem. Nierzadko zdarza się, iż po prostu nie wiemy jak zachowywać się wobec kobiet oraz jak je traktować, aby te czuły do nas romantyczne przyciąganie i patrzyły na nas jak na potencjalnych partnerów do związku.

Kobiety znacząco się od nas różnią pod wieloma względami. Aby móc zdobyć swoją wymarzoną dziewczynę do związku, na samym początku trzeba zrozumieć świat relacji damsko-męskich i rządzące nim prawa. Dlatego też, specjalnie dla Ciebie, przygotowałem kompleksowy i obszerny poradnik, który rozwiąże wszystkie Twoje randkowe problemy oraz wskażę Ci właściwą drogę w relacjach z kobietami.

baner-mail (17)

Co zyskasz:

• Otrzymasz obszerny i kompleksowy poradnik na temat podrywu, który kosztował będzie Cię tyle co pierwsza randka z dziewczyną w kinie.
  • Totalnie zmienisz swoje nastawienie do relacji damsko-męskich i zaczniesz postrzegać związki, kobiety i randki w inny sposób.
  • Pozbędziesz się nieśmiałości do pięknych i atrakcyjnych kobiet. Już nigdy nie będziesz obawiał się podejścia do dziewczyny i zabrania od niej numeru.
  • Uzyskasz wiedzę na temat kobiet i relacji, której nie posiada 95% meżczyzn. Dzięki temu, będziesz miał ogromną przewagę nad męską konkurencją.
  • Będziesz bezproblemowo nawiązywał romantyczne relacje z pięknymi i atrakcyjnymi kobietami. Znacznie odróżnisz się od swoich znajomych, pokazując swoją pewność siebie i kompetencję w kontaktach z kobietami.
  • Otrzymasz dokładny i konsekwentny plan podrywu. Poprowadzę Cię przez cały proces zdobywania kobiety, zaczynając od kształtowania męskiego charakteru, a kończąc na ustaleniu związku.
  • Dostaniesz garść wartościowych wskazówek, które pomogą Ci rozkochać dziewczynę w sobie. To kobieta będzie uganiać się za Tobą, a nie Ty za nią!
baner-mail (18)

Czego unikniesz:

• Unikniesz na zawsze sytuacji, w której dziewczyna będzie traktowała Cię tylko jako przyjaciela
  • Pozbędziesz się wielu cierpień związanych z niezrozumieniem kobiet i ich świata. Zrozumiesz w całości prawa rządzące relacjami damsko-męskimi.
  • Oszczędzisz mnóstwo pieniędzy, które zapewne wydałbyś na konsultacje/porady na temat dziewczyn i relacji. Moja książka to kompleksowy poradnik dotyczący wszystkich aspektów zdobywania kobiety do związku.
  • Zachowasz także pieniądze, które wydałbyś na randki z niezainteresowanymi dziewczynami, które nie mają kompletnego potencjału na coś więcej. Dzięki takiej oszczędności będziesz miał czas i pieniądze na wartościowe dziewczyny.
  • Przestaniesz nerwowo szukać odpowiedzi w Internecie na temat podrywu. Zamiast ogólnikowych odpowiedzi, otrzymasz precyzyjne i sprawdzone rozwiązania.
  • Unikniesz związania się z szurniętą wariatką i toksyczną dziewczyną. Będziesz wiedział czy dziewczyna nadaję się do związku na całe życie i czy przypadkiem ona czegoś nie udaje.
  • Przestaniesz żyć w niewiedzy i w końcu zrozumiesz o co w tym wszystkim chodzi!
mock02

Spis treści

...wraz z wykazem zawartości.

Poniżej przedstawiam Ci spis treści e-booka z wykazem poszczególnych rozdziałów i podrozdziałów:

Wstęp do książki. Zarysowanie problemu oraz wprowadzenie czytelnika w świat relacji damsko-męskich.

Rozdział poświęcony wewnętrznej i zewnętrznej zmianie mężczyzny.

1. Twój wygląd
  2. Twoje zachowanie
  3. Twoje nastawienie
  4. Jak radzić sobie z nieśmiałością?

Rozdział poświęcony poszukiwaniu dziewczyny do związku oraz odczytywaniu zainteresowania przed podejściem.

Podrozdziały:

1. Gdzie szukać wartościowych dziewczyn?
  2. Zainteresowanie kobiety przed podejściem

Rozdział poświęcony sztuce podchodzenia oraz zagadywania do kobiet.

1. Strach przed podejściem
  2. Zagadanie do dziewczyny
  3. Oznaki zainteresowania podczas rozmowy
  4. Zabranie numeru telefonu

Rozdział poświęcony w pełni płci przeciwnej.

1. Zainteresowanie kobiety
  2. Różnice między kobietami a mężczyznami
  3. Cechy charakteru kobiety

Rozdział poświęcony wszsytkim aktywnościom, które dzieją się między Tobą a dziewczyną gdy nie widzicie się na żywo.

1. Kiedy zadzwonić do kobiety oraz zaprosić na randkę?
  2. Kontakt między randkami
  3. Najczętsze problemy podczas umawiania spotkania

Rozdział poświęcony randkom oraz wszystkim aktywnościom związanym z randkowaniem.

1. Pierwsza randka
  2. Kolejne randki
  3. Pomysły na randkę
  4. Zainteresowanie kobiety podczas randek

Rozdział poświęcony sztuce prowadzenia interesującej i ciekawej rozmowy z dziewczyną.

Podrozdziały:

1. Jak prowadzić rozmowę?
  2. O czym rozmawiać z dziewczyną?
  3. Jakich tematów unikać podczas rozmowy
  4. Skuteczne sposoby na wymyślanie tematów do rozmowy

Rozdział poświęcony fizyczności, dotykowi i pocałunkom.

1. Dotykanie kobiety
  2. Pierwszy pocałunek
  3. Kolejne pocałunki
  4. Seksualność

Rozdział poświęcony kwestiom rozpoczęcia oraz prowadzenia zwiazku.

Podrozdziały:

1. Kiedy dziewczyna będzie gotowa na związek?
  2. Porady na początek związku

Podsumowanie całego programu.

Dla kogo jest ta książka?

To książka dla Ciebie jeżeli...

• Szukasz kobiety do związku na całe życie.
  • Chcesz rozkochać w sobię kobietę bez żadnych prostackich i chamskich sztuczek.
  • Masz już dość zadawania się z toksycznym i niezaineresowanymi kobietami.
  • Chcesz wreszcie zrozumieć świat kobiet i mieć całkowitą świadomość w relacjach damsko-męskich.
  • Pragniesz dowiedzieć się jak poprawnie randkować z kobietami i zwiększać ich zainteresowanie.
  • Szukasz sposobu na pozbycie się nieśmiałości czy też strachu przed podejściem do pięknej dziewczyny.
  • Masz już dość ciągłych porażek i upadków w obszarze relacji damsko męskich.
  • Chciałbyś przyciągać atrakcyjne, mądre i inteligentne kobiety oraz powoli prowadzić relację w stronę związku.
  • Chcesz zdobyć dziewczynę poprzez męski charakter, budowanie zaufania i emocjonalnego połączenia.
  • Nie możesz znieść kłamstw "trenerów podrywu" i chcesz poznać prawdę na temat zdobywania kobiet.
  • Poszukujesz kompleksowego i pełnego poradnika, który poprowadzi Cię "za rękę" przez cały proces zdobywania dziewczyny.

Nie kupuj tej książki jeżeli...

• Szukasz łatwych i prostych rozwiązań.
  • Myślisz, że można poderwać każdą kobietę na świecie.
  • Pragniesz tylko i wyłącznie seksu oraz przygody z łatwą dziewczyną.
  • Traktujesz kobiety przedmiotowo, nie chcesz stworzyć trwałego związku z dziewczyną i zmieniasz kobiety jak rękawiczki.
  • Chcesz nadal tkwić w miejscu i nie chcesz się rozwijać.
  • Podryw kojarzysz z szybkim zdobywaniem kobiet poprzez techniki PUA czy też inne "sztuczki" uwodzenia.
  • Zamiast prawdy, chcesz usłyszeć słodkie kłamstwewka i bajeczki, które podbudują Twoje EGO.
  • Myślisz, że nic nie musisz zmieniać i dasz radę zainteresować każdą kobietę magicznymi sztuczkami podrywu.

Algorytm

baner-mail (7)

Trudna sztuka zdobywania kobiet

Dla nas mężczyzn, sztuka zdobywania kobiet bardzo często jest cięzkim kawałkiem chleba. My po prostu nie wiemy jak postępować z kobietami, ponieważ nie mamy odpowiednich wzorców do naśladowania w tej sferze. Jedyne co widzimy, to durne i bezsensowne wzorce wyciągnięte z popkultury, Internetu i telewizji. Według takich zachowań:

• Powinniśmy przyjść na pierwszą randkę z kwiatami i cały czas przymilać się cały czas kobiecie.
  • Największy nieudacznik i łajza na samym końcu otrzymuje miłość oraz oddanie pięknej i lojalnej dziewczyny.
  • Aby poderwać dziewczynę, trzeba od samego początku ją obmacywać i dążyć szybko do związku.

Wyżej wskazane zachowania oczywiście są nieprawidłowe i nie mają nic wspólnego z udanym i skutecznym podrywem!

Niewiedza prowadzi do wielu błędów

Bardzo często nie wiemy jak zachowywać się z kobietami w poszczególnych sytuacjach, przez co popełniamy wiele błędów i tracimy okazję na poznanie wartościowej dziewczyny. Czy zdarzyło Ci się kiedyś sytuacja w której:

• Dziewczyna przestała się z Tobą spotykać po pierwszej lub drugiej randce?
  • Stałeś się przyjacielem kobiety bez żadnych nadziei na późniejszy związek?
  • Kompletnie nie rozumiałeś zachowania kobiety z którą się spotykałeś?
  • Kobieta do Ciebie pisała, ale nie chciała się z Tobą ostatecznie spotkać?
  • Dziewczyna wysyłała Ci sprzeczne sygnały?
  • Wystrzaszyłeś dziewczynę zbyt szybkim tempem i zabiłeś jej romantyczne zainteresowanie?

Powyższe błędy wynikają po prostu z niewiedzy i braku zrozumienia relacji damsko-męskich.

Sprawdzona wiedza

System zawarty w moim ebooku został sprawdzony przeze mnie kilkakrotnie i zawsze przynosił oczekiwane przeze mnie skutki. Musisz wiedzieć, że cały nasz świat zbudowany jest na pewnych niezmiennych zasadach, które cały czas nas obowiązują.

Tak samo jest z relacjami damsko-męskimi. Jeżeli nauczymy się pewnych prawideł rządzącymi tą strefą, będziemy mogli zrozumieć kobiety i odnieść sukces w relacjach z nimi. Pamiętaj! Relacje damsko-męskie i sztuka skutecznego podrywu to takie same umiejętności jak jazda na rowerze czy też pływanie.

Poradnik od A do Z

Moja książka została skonstruowana w taki sposób, aby w jak najbardziej przystępny i prosty sposób przeprowadzić Cię przez proces podrywu. Dołożyłem wszelkich starań aby poruszyć wszystkie ważne aspekty zdobywania dziewczyny do związku. Czytając moją publikację, nie będziesz miał wątpliwości co do tego jak postępować z kobietami lub jak też interpretować ich zachowanie.

W e-booku poruszać będę między innymi następujące kwestie:

• Cechy zewnętrzne i wewnętrzne atrakcyjnego mężczyzny
  • Walka z nieśmiałością oraz lękiem przed odrzuceniem
  • Zagadywanie do kobiety oraz zdobycie numeru telefonu od niej
  • Wyjaśnienie pojęcia zainteresowania oraz nakreślenie różnic między kobietami a mężczyznami
  • Kontakt z dziewczyną między randkami
  • Organizowanie randek, prowadzenie relacji romantycznej oraz zwiększanie zainteresowania kobiety
  • Prowadzenie interesującej rozmowy z dziewczyną
  • Fizyczność, pocałunki oraz doprowadzanie do związku z dziewczyną

Gwarantuję Ci, że wiedza zawarta w mojej książce zupełnie wystarczy Ci do zrozumienia relacji damsko-męskich oraz znalezienia dziewczyny do związku na całe życie.

Bonusy do zamówienia:

Do każdego złożonego zamówienia, dodatkowo dostajesz zupełnie za darmo:

Chodźmy na randkę!

E-book zawierający dziesiątki ciekawych i inspirujących pomysłów na randkę z dziewczyną. Nie ważne czy jesteś w związku czy też do niego dopiero doprowadzasz. W powyższej publikacji z pewnością znajdziesz coś dla siebie.

Wsparcie e-mail

Jeżeli jesteś moim klientem który dokonał u mnie zakupu, to daję Ci gwarancję, że Twoje wiadomości będą dla mnie priorytetem, jeżeli chodzi o kolejność odpowiedzi. Możesz do mnie pisać w każdej sprawie, a ja postaram się błyskawicznie i dokładnie odpowiedzieć na Twoje pytanie.

Algorytm Podrywu

... czyli jak zdobyć wartościową dziewczynę do związku.
  • 172 strony wartościowej wiedzy.
  • Dostępne formaty: PDF, EPUB (wkrótce), MOBI (wkrótce).
  • Dodatkowe wsparcie e-mail.
  • BONUS: E-book "Chodźmy na randkę!"
Bestseller

Poradnik o tym jak posiąść miłość - recenzja Algorytmu Podrywu

„Tego kwiatu, jest pół światu” – tą uklepaną formułkę znają kawalerzy z całego świata . Tak jak danym statystycznym trudno przeczyć, tak logika iż niezależnie od własnych działań „każda potwora znajdzie swojego amatora” jest jak najbardziej mylna! Artur Witoś, przedstawia swój kompleksowy poradnik, po lekturze którego będziemy uzbrojeni w masę istotnych prawideł którymi rządzą się relacje damsko-męskie oraz w niezliczoną masę schematów – które czasem warto powielać, czasem unikać, a czasem szukać w nich inspiracji i kreować własną rzeczywistość. Autor rozbiera relacje międzypłciowe na czynniki pierwsze, stara się pokazać jak mężczyzna powinien się przygotować do batalii o odpowiednią partnerkę do związku! Artur Witoś przekazuje rady z uwzględnieniem najmniejszych detali, starając się zarazem sprowadzać odbiorcę na ziemię zimnym prysznicem swojego wrodzonego racjonalizmu – nie wszystko bowiem będzie układało się zawsze po naszej myśli, nawet po zastosowaniu najdoskonalszych porad. Stojący twardo przy swoich wskazówkach, nieraz kontrowersyjnych i niekonwencjonalnych, acz sprawdzonych w prawdziwym życiu metodach działania – taki jest autor, który zyskuje dzięki temu ogromną autentyczność i zaufanie odbiorcy. Polecam tą książkę każdemu, kto chce poznać prawa jakimi rządzą się relacje damsko-męskie oraz każdemu, kto chce zobaczyć jak krok po kroku zdobyć kobietę gotową do romantycznej relacji z nami.

Michał Zaniewski

Opinie:

Algorym Podrywu - zakup:

• Algorytm Podrywu 75,00zł
  • Kurs Podrywu w formie e-booka
  • Dostępne formaty: PDF
  • 172 strony praktycznej i wartościowej wiedzy

Szybka i bezpieczna płatność z:

Przelewy online:

Zgoda:

1. Wyrażam zgodę na przesłanie dokumentu umowy zawartej poza lokalem przedsiębiorstwa (lub na odległość) lub potwierdzenia jej zawarcia oraz potwierdzenia otrzymanie mojej zgody na dostarczenie treści cyfrowych w okolicznościach powodujących utratę prawa odstąpienia od umowy poprzez przesłanie wiadomości e-mail na adres[adres email Konsumenta] .
  2. Zgodnie z art. 38 ustawy o prawach konsumenta, w przypadku zawarcia poza lokalem przedsiębiorstwa lub na odległość umowy, której przedmiotem jest dostarczanie treści cyfrowych niezapisanych na nośniku materialnym, wyrażenie zgody na dostarczenie ww. treści cyfrowych przed upływem terminu do odstąpienia umowy, skutkuje tym że Konsumentowi nie przysługuje prawo odstąpienia od umowy. Oświadczam, iż zostałem poinformowany o skutkach wyrażenia zgody na dostarczenie treści cyfrowych, które nie są zapisane na nośniku materialnym przed upływem terminu do odstąpienia umowy.
  3. Wyrażam zgodę na dostarczenie treści cyfrowych, które nie są zapisane na nośniku materialnym przed upływem terminu do odstąpienia umowy.