Konsultacja online

Konsultacja online - 1 godzina

Zmagasz się z problemem dotyczącym relacji damsko-męskich oraz nie możesz znaleźć żadnego sensownego rozwiązania? Nie trać czasu na bezsensowne szukanie odpowiedzi w Internecie wśród niekompetentnych osób. Skorzystaj z konsultacji online oraz uzyskaj fochowe porady dotyczące kobiet, randek i relacji damsko-męskich!

Twoje problemy

Lekceważenie relacji damsko-męskich i zaniedbywnanie tej sfery prowadzi do wielu niepotrzebnych niezadowoleń i cierpień. Dlatego też, dlaczego masz jeszcze dodatkowo psuć sobie nerwy, szukając odpowiedzi na Twoje problemy na forach tematycznych czy też wśród swoich znajomych?

Czerpanie wiedzy na temat relacji damsko-męskich z niewiadomych źródeł wiąże się z następującymi problemami:

Brak wiedzy

Bardzo często, osoby na forach tematycznych lub też Twoi znajomi, mają taką samą albo jeszcze mniejszą wiedzę na temat relacji damsko-męskich! Dlatego też, czemu masz prosić o rady osoby, które w ogóle się na tym nie znają?

Wieczne nerwy

Rozmawiając ze znajomymi lub uczestnicząc w dyskusji na forum, otrzymywać będziemy mnóstwo sprzecznych ze sobą wiadomości, które cały czas trzymać będą nas w niepewności i nerwach.

Długi czas oczekiwania

Jeżeli przynajmniej raz próbowałeś uzyskać poradę w Internecie, to wiesz, że na wiadomośc możesz czekać nawet tygodniami! Nawet jeżeli otrzymasz odpowiedź, to wcale nie oznacza, że Twój problem zostanie rozwiązany!

Korzystając z moich usług, masz pewność że kontaktujesz się z osobą, która zajmuje się relacjami damsko-męskimi na co dzień oraz uzyskasz  błyskawiczną i satysfakcjonującą odpowiedź na Twoje problemy!

Dlaczego warto mi zaufać?

Szybki rozwój

Podczas konsultacji on-line będę wiedział na jakim etapie rozwoju jesteś i odpowiednio dopasuję program dla Ciebie. Dzięki czemu, będziesz mógł znacznie przyśpieszyć swój rozwój i skupić się na rzeczach dla Ciebie ważnych. Dodatkowo, podczas konsultacji on-line przekażę Ci kilka razy więcej wiedzy niżeli podczas standardowych konsultacji mailowych.

Gwarancja jakości

Nie musisz się obawiać, że zamawiasz kota w worku. W każdej chwili możesz sprawdzić mój stan wiedzy czytając artykuły na stronie. Sprawdź moje darmowe materiały i sam oceń czy moja retoryka ma jakiś sens i czy warto poświęcić mi czas na konsultację. Zawsze możesz też zajrzeć do sekcji opinii i zobaczyć co myślą o mnie inni czytelnicy!

Indywidualne podejście

Nie musisz marnować czasu na szukanie odpowiedzi pośród artykułów, które niekoniecznie dotyczą Twojego problemu. Podczas konsultacji możesz zadać mi jakiekolwiek pytanie, a ja na nie odpowiem i zaproponuje rozwiązanie. Dodatkowo, znając Twoją historię, będe mógł zastosować dla Ciebie indywidualne rozwiązanie.

Najczętsze problemy mężczyzn:

Oto problemy i zapytania z jakimi zgłaszali się do mnie czytelnicy:

Powrót do dziewczyny po rozstaniu

• Jak zachować się po rozstaniu z dziewczyną?
  • Czy powrót do byłej dziewczyny jest możliwy?
  • Jak zapomnieć o swojej eks kobiecie?

Jak poderwać dziewczynę

• Jak randkować z nowo poznaną dziewczyną?
  • Jak interperetować jej zachowanie?
  • Kiedy zacząć z dziewczyną związek?

Dbanie o zainteresowanie kobiety w związku

• Jak pielęgnować zainteresowanie kobiety?
  • Jak unikać nudy i rutyny?
  • Jak robić emocjonalne i niezapomniane prezenty?

Problemy z nieśmiałością

• Skąd bierze się nieśmiałość?
  • Jak zdobyć niesamowitą pewność siebie?
  • Jak ćwiczyć swoją pewność w kontaktach z kobietami?

Świat relacji damsko-męskich

• Jak zrozumieć kobietę i jej zachowanie?
  • Jakie są różnice między kobietami a mężczyznami?
  • Jakimi prawami rządzą się relacje damsko-męskie?

Poznawanie atrakcyjnych kobiet

• Gdzie szukać wartościowych dziewczyn do związku?
  • Jakich miejsc unikać podczas podrywu?
  • Czy internetowe portale randkowe są skuteczne?

A Ty.... O co chcesz mnie zapytac?

Nie czekaj! Umów się na konsultację online, już teraz:

Jak będzie wyglądać konsultacja?

Najczęstsze pytania dotyczące konsultacji online:

W jednostkowej cenie konsultacji, otrzymujesz dostęp do godzinnej konsultacji online ze mną, którą będziesz mógł umówić w odpowiadającym dla Ciebie terminie i czasie. Po płatności, zostaniesz automatycznie przeniesiony na stronę w której będziesz mógł zarezerwować sobie termin konsultacji.

Konsultacja online prowadzona będzie za pomocą nowoczesnego narzędzia do konsultacji Anymind. Aby ze mną porozmawiać, wystarczy że założysz konto na AnyMind i połączysz się ze mną za pomocą specjalnego linku, który wyślę Ci po zatwierdzeniu terminu konsultacji online.

Tak, narzędzie AnyMind pozwala również na prowadzenie rozmowy przy użyciu telefonu z systemem Android lub iOS. Wystarczy, że pobierzesz odpowiednią aplikację ze sklepu i możesz cieszyć się konsultacją ze mną, gdzie tylko chcesz!

Kod rabatowy na konsultację online użyj w oknie zamówienia i podawania informacji niezbędnych do zrealizowania płatności.

Miejsce na wprowadzenie kodu rabatowego powinno znajdować się na samym dole formularza.

Opinie

Zobacz co sądza o mnie czytelnicy i klienci, którzy skorzystali z moich usług:

Projekt bez tytułu (3)

Konsultacja online - zakup

• Konsultacja online 60,00zł
  • Konsultacja online dotycząca relacji damsko-męskich.
  • 1 godzina konsultacji.
  • Możliwość ustalenia dogodnego terminu i godziny konsultacji.

Szybka i bezpieczna płatność z:

Przelewy online:

Zgoda:

1. Potwierdzam, iż zapoznałem się z regulaminem oraz polityką prywatności dostępnymi pod adresem:
    Regulamin