Brak pomysłu na randkę z dziewczyną? Wynajmij sprzęt na spotkanie w Plenti!

W każdym związku przychodzi taki moment w którym ciekawe i świeże pomysły na randkę powoli zaczynają się kończyć. Po kilku miesiącach/latach relacji, zrobiłeś już z kobietą niemal wszystko i zaczynasz odczuwać lekką nutę rutyny. Brak pomysłu na randkę z dziewczyną? W niniejszym wpisie chciałbym przedstawić Ci bardzo ciekawą usługę, która może kompletnie zrewolucjonizować Twoje podejście do organizowania spotkań oraz pomoże Ci walczyć z nudą w relacji. Zainteresowany? Zapraszam do lektury!

Coraz ciężej o ciekawe, świeże i dobre randki

Jeżeli jesteś już z dziewczyną w związku przez dłuższy okres i dbałeś cały czas o nowe aktywności, Twoje pole manewru zaczyna się naturalnie zmniejszać. Słabą sytuację potęguje jeszcze ciągle przedłużający się lockdown, który w bardzo dużym stopniu uniemożliwia jakiekolwiek spotkania na zewnątrz. Podczas „twardego” lub „średniego” lockdownu, nie możecie przecież iść do kina, teatru bądź też restauracji z powodu wprowadzonych przez rząd obostrzeń. W takim wypadku, wiele par decyduje się po prostu na spędzenie tego czasu w domu.

Ciekawe randki to Twoje zabezpieczenie romantycznego zainteresowania kobiety

Jak to bywa często z randkami w domu, sytuacja może szybko wymsknąć się spod kontroli.  O czym konkretnie mówię? Randki w domu, przy braku jakiejkolwiek kreatywności, zamieniają się po prostu w nudne posiadówki gdzie Ty cały czas siedzisz z dziewczyną i robisz non stop to samo:

• oglądacie telewizję;
  • leżycie cały czas w łóżku;
  • po prostu przebywacie ze sobą;

Takie schematy w relacji, poprzez brak jakichkolwiek emocji, mogą prowadzić do nudy, co w konsekwencji wpływa negatywnie na zainteresowanie dziewczyny.

Jakie możesz wyciągnąć z tego wnioski?

1. Gdy nie organizujesz ciekawych spotkań i po prostu zabijasz czas z dziewczyną w domu, obniżasz romantyczne zainteresowanie swojej kobiety.
  2. Jeżeli chcesz tego uniknąć, musisz szukać ciekawych, świeżych i nowych pomysłów na spędzenie czasu ze swoją drugą połówką.

Brak pomysłu na randkę z dziewczyną? Jest na to sposób!

Faktycznie, prowadzenie ciekawych randek nie należy obecnie do katalogu rzeczy prostych. Niemniej jednak, w Twoim interesie leży organizowanie takich randek, ponieważ od tego de facto zależy kondycja Twojego związku.

W domu nudy, na zewnątrz ciężko znaleźć coś ciekawego… Co zatem powinieneś robić?

Wynajmij sprzęt w internetowej wypożyczalni

Rzadko polecam komukolwiek jakiekolwiek serwisy, ale jeżeli już to robię, to są to propozycje warte uwagi. Jednym z takich serwisów jest internetowa wypożyczalnia elektroniki Plenti. Wcześniej wspomniana usługa zajmuje się wynajmem sprzętu elektronicznego na dowolny okres. W Plenti możesz wypożyczyć między innymi:

• konsole;
  • zestawy VR;
  • kamery sportowe;
  • drony;
  • sprzęt AGD;
  • projektory
  • i wiele, wiele więcej!

Sprawdź w wolnej chwili ich ofertę. Znajdziesz tam wiele ciekawych propozycji do wypożyczenia, właściwie nie tylko na randkę z kobietą.

Jak mogę wykorzystać Plenti do budowania romantycznego zainteresowania?

Aby nieco urozmaicić spotkania ze swoją kobietą, musisz szukać nowych pomysłów na randkę w domu lub na zewnątrz. Na przykład, fajnym pomysłem na spotkanie ze swoją ukochaną jest wspólny seans kinowy z projektorem 4K albo wspólne granie na Nintendo Switch w wyścigi.

Pomysły są bardzo fajne, ale co jeżeli Ty po prostu tych rzeczy nie posiadasz? Według mnie, głupim pomysłem byłoby kupowanie sprzętu za kilka tysięcy aby zorganizować 2-3 randki z drugą połówką.

Sytuacja nabiera innego znaczenia, gdy Ty ten sprzęt po prostu wypożyczysz i wydasz na randkę kilka dyszek lub stówek, zamiast wydawania kilku tysięcy.

Brak pomysłu na randkę? Wypożycz sprzęt w Plenti!

Nie musisz kupować sprzętu. Możesz go wypożyczyć w wypożyczalni, użyć podczas spotkania i błyskawicznie zwrócić. To co bardzo lubię we wcześniej wspomnianej usłudze to fakt, że sprzęt można zwrócić już po pierwszym dniu użytkowania.

Jak wygląda takie wypożyczenie w Plenti?

Gdy zdecydujesz się na urozmaicenie randki nowym sprzętem, wystarczy że wejdziesz na stronę Plenti lub pobierzesz aplikację, założysz konto, podepniesz kartę i po prostu – zamówisz produkt.

Jeżeli mieszkasz w Warszawie, gadżety zostaną dostarczone Tobie nawet w godzinę kurierem. Jeżeli jesteś poza stolicą, firma wysyła sprzęt Paczkomatem. Po odbiorze sprzętu, po prostu z niego korzystasz ile chcesz, po czym go oddajesz w dowolnym momencie i płacisz wyłącznie za czas użytkowania. Bardzo fajny pomysł!

5 pomysłów na randkę z wypożyczonym sprzętem

Wypożyczanie sprzętu na randkę to naprawdę fajna opcja. Sam z niej osobiście korzystam, dzięki czemu udaje mi się znacznie lepiej zarządzać świeżością w relacji. Jako że już sprzedałem Ci pomysł na generator pomysłów, pozwól że polecę Ci konkretne pomysły. Jeżeli zmagasz się z brakiem pomysłu na randkę z dziewczyną, oto 5 propozycji:

1. Wspólne granie na konsoli

Jeżeli nie posiadasz konsoli lub też nigdy nie grałeś ze swoją drugą połówką w gry wideo, polecam Ci taki sposób spędzania czasu w domu. Nie musicie oczywiście być zapalonymi gamerami i grać w CS:GO czy LoLa by czerpać radość z wirtualnej rozrywki. Wystarczy wypożyczyć konsolę, dobrać do niej grę kooperacyjną taką jak Mario Cart, It Takes Two czy nawet Fifę i po prostu pograć ze swoją lubą!

2. Kino domowe

Klasyka gatunku randek domowych, choć nie każdy ma warunki do tego typu rozrywki. Jeżeli nigdy nie próbowałeś domowego kina lub znudziło Ci się już wyświetlanie filmów na malutkim ekranie telefonu, wybierz sobie projektor do wypożyczenia i poczuj się jak w prawdziwym kinie!

3. Gogle wirtualnej rzeczywistości

Korzystałeś kiedyś z gogli wirtualnej rzeczywistości? Ja byłem kilka razy w specjalnych salonach z VRem, jednak cena za taką przyjemność trochę mnie zniechęcała do częstszych wizyt. Zamiast chodzić do salonów VR, mogę teraz właściwie zamówić sobie taki salon do własnego mieszkania, i to w niższej cenie. Jeżeli z kobietą nigdy nie używaliście technologii VR, koniecznie musicie nadrobić zaległości. Randka z VR to coś niesamowitego i według mnie, to jedno z najlepszych spotkań w domu jakie możesz w ogóle zorganizować!

4. Wspólne gotowanie

Jeżeli szukałeś w Internecie pomysłów na randkę z dziewczyną, na 100% znalazłeś pewnie pomysł „upieczcie razem coś słodkiego”. Ja też na takie propozycje trafiałem. Problem jednak leżał w tym, że nie posiadałem foremek, blach i generalnie sprzętu do wypieków. Ostatnio zauważyłem, że w tej wypożyczalni można wypożyczać mini-piekarnik specjalnie przystosowany do robienia wypieków, wraz z foremkami i książka kucharską. Jeżeli lubisz gotować i szukasz czegoś nowego, to może być fajna propozycja.

5. Latanie dronem po malowniczej okolicy

Lubisz spacerować ze swoją kobietą i robić przy tym mnóstwo zdjęć? Co Ty na to, by tym razem zrobić te zdjęcia z innej perspektywy? Abstrahując już od tego, że sam pilotaż drona to niesamowita zabawa dla dwojga, ujęcia z takiej maszyny potrafią zrobić ogromne wrażenie. Zwłaszcza, jeżeli lata się po pięknej i malowniczej okolicy.

Drony to bardzo drogie zabawki i nie każdy ma na to czas i pieniądze. Wypożyczanie takiego sprzętu na kilka dni za kilka stówek wydaje się być bardzo kuszącą propozycją.

Link do pomysłu ->

Nowe podejście do organizowania spotkań

Jak już wcześniej Ci o tym wspomniałem, świeże i ciekawe randki to klucz do wysokiego zainteresowania kobiety. Nie musisz cały czas wylatywać z nowym i mega rewolucyjnym pomysłem na spotkanie, ale pewna odrobina świeżości jest wskazana w każdym związku. Teraz, podczas sezonu ciągle powracających lockdownów, coraz ciężej o utrzymanie kreatywności na wysokim poziomie. Dlatego też, jeżeli w Twoim związku zaczyna pojawiać się nuda, wykorzystaj podaną przeze mnie propozycję i zorganizuj ciekawe spotkanie!

Pozycja obowiązkowa dla każdego faceta w związku. Dzięki tej książce będziesz gotowy na wszystko w swojej relacji romantycznej, a pojęcia takie jak rozstanie czy brak zainteresowania będą Ci niestraszne!