Dziewczyna cały czas się obraża – co mam zrobić?

50 uniwersalnych zasad relacji damsko-męskich, o których powinien wiedzieć każdy mężczyzna!

Jeżeli Twoja dziewczyna cały czas się obraża, to masz poważny problem. Możesz próbować ją jakoś naprawić albo jak najszybciej zerwać relację.

Dziewczyna cały czas się obraża – wieczne problemy

Kobieta, która cały czas się obraża to wielkie utrapienie. Cokolwiek byśmy nie zrobili, ona zawsze jest na nie oraz manipuluję nami poprzez fochy i nieustanne kłótnie.

Zdecydowanie już lepiej być samemu, niż z kłótliwą dziewczyną.

Uwierz mi – znam parę, w której kobieta pełni rolę oprawcy. Chłopak nie może nic powiedzieć, wszystko jest po stronie dziewczyny. Ta dziewczyna publicznie obraża go wśród znajomych oraz specjalnie podrywa innych facetów, by ukarać swojego mężczyznę.

Chłopak jest tak emocjonalnie zastraszany, że stresuje się podczas wypowiadania jakiegokolwiek zdania przy swojej dziewczynie.

Na co dzień to bardzo porządny facet – nic mu nie brakuje. Jest pewny siebie, ma dużo znajomych, potrafi odnaleźć się w towarzystwie.

Jednak w towarzystwie swojej dziewczyny, totalnie wymięka i traci energię do życia.

Kobieta go tak wytrenowała, że nie ma już siły z nią walczyć. Woli siedzieć cicho i mieć względny spokój.

Tylko co to za spokój, gdy cały czas jesteś emocjonalnie prześladowany? Spokój to on dopiero by miał, gdyby z nią zerwał.

Sugerowaliśmy mu aby zerwał relację, jednak ten CHYBA SIĘ TEGO BOI!

Woli mieć piekło w życiu i fajną dupeczkę.

Nigdy nie daj się zaślepić urodzie kobiety! Uroda przemija, a toksyczny charakter nie! Dodatkowo toksyczność kobiety nasila się wraz z rozwojem związku.

To znaczy, że kilka lat po małżeństwie kobieta będzie prawdziwym potworem.

Będzie jeszcze gorzej

Jeżeli zaczynasz spotykać się z kobietą i ona już zaczyna się obrażać – PRZESTAŃ SIĘ Z NIĄ SPOTYKAĆ! NATYCHMIAST!

Jeżeli ona już przed związkiem odwala takie szopki, gwarantuję Ci, że podczas związku będzie tego więcej.

Jeżeli dziewczyna cały czas się obraża, to w małżeństwie będzie jeszcze gorzej.

Nie warto szarpać sobie nerwów. Lepiej znajdź sobie zgodną oraz ułożoną dziewczynę. Związek z taką kobietą to prawdziwy raj. Tak, tak – takie kobiety istnieją.

Jeżeli jesteś już w związku i Twoja dziewczyna cały czas się obraża, to zdaj sobie sprawę z tego, iż w małżeństwie z tą kobietą takie obrażanie będzie częstsze.

Bez znaczenia czy Twoja kobieta obraża się raz na miesiąc, czy raz na rok – podczas małżeństwa takie występki będą występowały częściej. Wchodząc w związek małżeński zdecyduj, czy wytrzymasz taką ilość podczas waszych kolejnych dziesiątek lat.

Dziewczyna cały czas się obraża

Jeżeli według Ciebie kłótnie i sprzeczki pojawiają się za często w Twoim związku, to mam dla Ciebie złą wiadomość.

Będziesz musiał zerwać z obecną dziewczyną lub próbować ją nauczyć odpowiedniego zachowania. Pierwsza opcja jest najskuteczniejsza i oszczędzi Ci wielu nerwów. Druga nie zawsze zadziała oraz będziesz musiał się sporo wysilić

Zerwij z nią lub postaraj się ją zmienić. Druga opcja jest bardzo trudna.

Co czeka Cię w przyszłości…

Nie chcę Cię w żaden sposób straszyć. Chcę po prostu powiedzieć Ci, co może czekać Cię w przyszłości, jeżeli nic nie zrobisz ze złym zachowaniem swojej dziewczyny. Lepiej zareagować teraz i podjąć odpowiednią decyzję, niż potem męczyć się całe życie i żałować niepodjętych decyzji.

Obrażalska dziewczyna będzie:

• negocjować z Tobą za pomocą focha. Jeżeli nie spełnisz jej najgłupszej zachcianki – foch
  • odrzucać Cię w łóżku. Boląca głowa oraz brak seksu za karę to pakiet gwarantowany
  • buntować dzieci przeciw Tobie
  • sprawiać Ci przykrość w towarzystwie znajomych i rodziny
  • narzekać na Ciebie
  • wymagała wielu nieuzasadnionych prezentów i przeprosin

Jak poznać, że jej zależy? 5 oznak szczerego zainteresowania

To tylko przykłady. Nie wszystko musi się zdarzyć w Twojej relacji, ale jest bardzo prawdopodobne, że tak będzie jeżeli masz obrażalską i toksyczną dziewczynę.

Zostały Ci dwa wyjścia

Zacznijmy od Tego trudniejszego:

Musisz nauczyć dziewczynę, że fochami nic nie wskóra i tak nie będziecie się traktować.

Związek jest nieustanną walką. Jedna z dwóch osób zawsze przejmuje pałeczkę dominatora i tresuję drugą ku swemu upodobaniu. Taka jest prawda. Albo ty nauczysz kobietę, że tak się nie traktujecie, albo ona wytresuje Cię jak chce.

Jeżeli ona zaczyna się obrażać, musisz też ostro z nią pogrywać. Nie ma innej opcji. Radzenie sobie z fochami to jak wychowywanie dziecka. Tłumaczenie i proszenie nic nie pomoże – takim działaniem tylko pokażesz, że Cię to boli.

Obrażalska dziewczyna to prawdziwe utrapienie.

Jeżeli Twoja kobieta przestaję się odzywać i nie chcę powiedzieć Ci dlaczego tak się zachowuję, daj jej ostrzeżenie:

Powiedz, że chcesz dobrze dla waszego związku i na bieżąco chcesz rozwiązywać problemy. Nie jesteś przecież jasnowidzem i nie znasz jej umysłu na wylot. Dodatkowo jesteś tylko człowiekiem, który popełnia błędy. Jeżeli dziewczyna nadal będzie milczeć, powiedz:

Jeżeli nie powiesz mi o co Ci chodzi, to kończymy randkę. Masz na zastanowienie 5 minut. Potem nie będzie już okazji do zmiany decyzji.

Jeżeli mieszkacie już razem, idź do innego pokoju lub wyjdź z domu.

Jeśli kobieta nie zacznie gadać, zrób to co powiedziałeś oraz powiedz jej by się do Ciebie odezwała, gdy się w końcu ogarnie.

Jeżeli nie będzie chciała się z Tobą pogodzić lub powiedzieć o co jej chodzi i będzie trwać w swoim fochu tygodniami – możesz z czystym sumieniem ją rzucić.

Dziewczyna, która przez tak długi okres czasu nie będzie odzywać się do Ciebie oraz nie będzie próbować wynegocjować zgody, nie jest z Tobą na poważnie.

Gdy jednak dziewczyna się skruszy i powie Ci co jesz przyczyną kłótni, porozmawiajcie ze sobą o tym i wypracujcie kompromis.

Jeżeli zrobiłeś coś głupiego, obiecaj, że będziesz tego unikał. Jednocześnie wymagaj od kobiety, by o takich rzeczach Ci w normalny sposób mówiła, a nie się obrażała.

Twój wybór!

Twoja dziewczyna cały czas się obraża i nie wiesz co zrobić?

Jeżeli nie uda Ci się nauczyć kobiety normalnej komunikacji w związku, możesz ją rzucić i oszczędzić sobie wiele cierpień. Możesz też z nią zostać i dalej znosić jej humorki

Przemyśl to i wybierz mądrze – to twój wybór!

Czas na przemyślenia

Miałeś kiedyś doświadczenia z taką sytuacją? Udało Ci się nauczyć kobietę otwartej komunikacji? Jesteś w stanie wytrzymywać wieczne fochy dziewczyny?

Daj znać w komentarzu! Ogromna rzesza mężczyzn w podobnej sytuacji czeka na Twoją wiadomość!

Dołącz do męskiego grona oraz darmowy raport PDF, tak na dobry początek!

Podziel się artykułem ze znajomymi:

Share on whatsapp

Dowiedz się jak zdobyć wartościową dziewczynę do związku, uniknąć odrzucenia oraz skutecznie poprowadzić relację do romantycznego związku.

Ponad 170 stron praktycznej wiedzy o poznawaniu kobiet, zagadywaniu, randkowaniu i relacjach damsko-męskich, które pomogą Ci zdobyć wartościową dziewczynę do związku.