Jak poznać, że jej zależy? 5 oznak szczerego zainteresowania

Jak sprawdzić i rozpoznać czy jej zależy? Czy istnieje jakaś formuła lub sposób na ukazanie szczerego zainteresowania kobiety? W związku musisz obserwować tylko i wyłącznie jej zachowania – one pokażą Ci jej prawdziwą twarz i ujawnią czy rzeczywiście jej zależy czy tylko z Tobą tkwi w związku.

Nie zadawaj bezpośrednich pytań

Nie pytaj się nigdy dziewczyny bezpośrednio o takie rzeczy.

Dlaczego?

1. Dziewczyna powie Ci to, co chcesz usłyszeć, a ty przecież chcesz usłyszeć prawdę, tak?
    Gdy bezpośrednio ją spytasz, ona odpowie:
    Oczywiście, że mi na Tobie zależy! Bardzo Cię szanuje i nie wiem dlaczego myślisz, że mogłabym tego nie robić…
    Taka odpowiedź nic Ci nie da. Ona po prosu powie Ci to co chcesz usłyszeć – nic więcej. Może to być prawdą, ale bardzo często nie jest to zgodne z rzeczywistością.
  2. Samo pytanie o takie rzeczy pokazuję, że nie jesteś do końca pewny i nie masz sytuacji pod kontrolą. Dziewczyną odbiera takie pytania jako oznaki słabości i obaw z Twojej strony. To po prostu nieatrakcyjne!

Pytanie o to czy jej zależy jest nieatrakcyjne i niekiedy w ogóle nie przyniesie Ci odpowiedzi zgodnej z rzeczywistością. To po prostu nieskuteczny sposób na sprawdzenie zainteresowania dziewczyny!

Obserwuj jej zachowanie

Jeżeli faktycznie chcesz zobaczyć czy jej zależy, to obserwuj jej zachowanie!

Jeżeli dziewczyna będzie pozytywnie się zachowywać wobec Ciebie, to oznacza że jej zależy i jest Tobą zainteresowana!

Jeżeli przez dłuższy czas kobieta się przejawia pozytywne oznaki zainteresowania, to oznacza to iż faktycznie jej zależy!

Stałe oraz systematyczne zachowania są stuprocentową oznaką zainteresowania!

Ważne żebyś obserwował jej zachowania, a nie słowa. Kobieta może powiedzieć Ci wiele pięknych rzeczy, lecz bardzo często nic z tych rzeczy nie zrealizuje.

Jeżeli ona mówi, że jej zależy ale jej zachowanie całkowicie temu przeczy, to znaczy że po prostu kłamie i faktycznie jej nie zależy.

Czy jej zależy? 5 oznak szczerego zainteresowania w związku

Jeżeli dziewczyna będzie przejawiać niżej przedstawione zachowania – jesteś na dobrej drodze. Twoja dziewczyna dba o wasz związek oraz zależy jej na Tobie i Twoim szczęściu.

Oto 5 oznak, które ujawniają jej zainteresowanie oraz pokazują, że jej zależy:

1. Spotyka się z Tobą

To chyba najważniejsza oznaka zainteresowania oraz fundament każdej relacji.

Jeżeli dziewczyna chce się z Tobą spotykać i chętnie uczestniczy w randkach, to wszystko jest w porządku

Obecność na randkach jest obowiązkowa i nie ma od Tego żadnej wymówki!

Szczerze zainteresowana kobieta chce spędzać z Tobą jak najwięcej czasu i cieszy się każdą chwilą spędzoną z Tobą.
Należy jednak uważać na to, aby nie przejeść się kobiecie i nie zabić przy tym zainteresowania i pozytywnych emocji.

Dawkuj się kobiecie i nie pozwól rutynie wkroczyć do waszego związku. Zawsze lepiej jak w związku jest Ciebie troszeczkę mniej, niżeli dziewczyna miałaby rzygać Twoją nieprzerwaną obecnością.

Jak często spotykać się z dziewczyną? Optymalna ilość spotkań w związku!

Jeżeli kobieta przestaje przychodzić na randki i woli spędzać czas z kimś innym, to poważny sygnał alarmowy!

Jeśli nie zareagujesz w porę i nie skorygujesz błędów, Twoja relacja wymknie Ci się spod kontroli.

Jeżeli dziewczyna nie będzie przychodzić na randki oraz nie będzie chciała spędzać wspólnie z Tobą czasu, to poważny sygnał ostrzegawczy!

2. Jest dla Ciebie czuła

Jeżeli jej zależy, to ona będzie dla Ciebie czuła i będzie okazywać Ci swoje uczucia na różne sposoby.

Może robić to na różne sposoby. Oto najważniejsze z nich:
Zainteresowana dziewczyna będzie:

• przytulać się do Ciebie
  • łapać Cię za rękę
  • pieścić Cię oraz głaskać
  • całować Cię

Zwróć uwagę na pierwszą oraz ostatnią pozycję – to najprostsze oraz najczęstsze oznaki zaangażowania.

Kobieta poprzez gesty czułości będzie okazywać Ci swoje zaangażowanie. Obserwuj jej zachowanie i na tej podstawie wyciągnij odpowiednie wnioski.

Jeżeli ona systematycznie Cię całuje oraz okazuje Ci inne gesty czułości – to dobry znak.

Z drugiej strony, gdy dziewczyna będzie zimna wobec Ciebie oraz nie będzie wykazywać wobec Ciebie żadnych gestów czułości, coś jest nie tak.

Może to być skutek skrywania przez nią żalu do Ciebie lub po prostu jej bardzo niskie zainteresowanie.

Niezależnie od powodu, musisz na taką sytuację szybko zareagować i podjąć odpowiednie kroki, ponieważ brak czułości jest bardzo złym zwiastunem.

Brak czułości jest kolejnym poważnym sygnałem ostrzegawczym. Jeżeli dziewczyna Cie nie całuje i  stroni od czułych gestów – musisz zareagować!

3. Szanuje Cię

Szacunek to bodaj jedna z niewielu rzeczy, które mężczyzna w związku potrzebuje.

Chcemy aby nasza partnerka nas doceniała i przede wszystkim szanowała jako mężczyznę, który prowadzi wasz związek w określonym kierunku.

Jeżeli dziewczynie na Tobie zależy, to będzie traktować Cię z należytym szacunkiem.
Zainteresowana dziewczyna:

• będzie szanować Twój czas i będzie starać się zawsze być punktualna
  • będzie dotrzymywać danego słowa
  • będzie liczyła się z Twoim zdaniem
  • nie będzie odwoływać randek
  • będzie odpisywać na Twoje wiadomości i odbierać Twoje telefony

Przykładów jest jeszcze więcej. Reguła jest jednak bardzo prosta.

Jeżeli jej zależy, to ona będzie Cie szanować. Jeżeli jej zainteresowanie jest niskie, to będzie jej wszystko obojętne.

Jeżeli jej wszystko będzie obojętne, to tak samo będzie z szacunkiem – raz będzie, raz nie!

Dziewczyna nie wie czego chce – co to oznacza?

4. Dba o waszą relację

Zainteresowana kobieta zawsze będzie inwestować w waszą relację. Może to robić na różne sposoby, ale zawsze będzie chciała ulepszyć was związek oraz sprawić Tobie odrobinę przyjemności.

Wdzięczna kobieta:

• zrobi Ci upominek-niespodziankę
  • będzie Cie komplementować
  • upiecze Ci Twoje ulubione ciasto lub zrobi Twoje ulubione danie
  • będzie dorzucać się do spotkań
  • będzie dbała o Ciebie

Szczerze zainteresowana kobieta będzie w pewien sposób inwestowała w związek. Może to być mały prezent dla Ciebie lub zrobienie Twojego ulubionego deseru.

Jej zaangażowanie w związek może objawiać się w różnych formach. Ważne jest jednak to, że kobieta chce w pewien sposób Cie uszczęśliwić i robi to regularnie.

Jeżeli Twoja dziewczyna nie jest skłonna do podobnych gestów i zdarza jej się to bardzo rzadko lub praktycznie w ogóle – to alarmujący sygnał! Jeżeli dla niej takie rzeczy nie mają znaczenia, to bardzo prawdopodobne, że jej nie zależy na związku z Tobą.

5. Unika sprzeczek i kłótni

Zainteresowana kobieta będzie unikać sprzeczek oraz kłótni.

Prawda jest taka, że zaangażowana kobieta wybaczy Ci wiele błędów i wiele z nich obróci w Twoje pozytywy!

Prawdziwie zainteresowana kobieta wybaczy Ci sporo błędów. Ona będzie przymykać oko na niektóre niedociągnięcia i puści je płazem.
Pamiętaj jednak! Nie oznacza to, że możesz teraz przestać dbać o związek i totalnie sobie odpuścić!
Gdy tak zrobisz i popełnisz masę kardynalnych błędów, kobieta straci wysokie zainteresowanie oraz zacznie się od Ciebie odsuwać.

Jeżeli wystąpią miedzy wami jakieś odmienne zdania, to kobieta będzie próbowała znaleźć kompromis lub w pewnym stopniu Cię zadowolić rozwiązaniem. Niezainteresowana kobieta zaś, będzie chciała Cię zdominować lub po prostu postawi na swoim i zrobi Ci jeszcze awanturę.

Dodatkowo, coraz częstsze kłótnie są zwiastunem gwałtownego obniżenia zainteresowania kobiety.

Uważaj na częste fochy oraz kłótnie w związku. To bardzo częsty zwiastun rozstania lub obraz obniżonego zainteresowania kobiety.

Gdy dziewczyna nabrała do Ciebie odpowiednio dużo niechęci, zaczyna wyrzucać z siebie całą gorycz i jeszcze bardziej Cię obwinia poprzez kłótnie.

Jeżeli Twoja dziewczyna ostatnio zaczęła coraz częściej się kłócić i ma pretensje do Ciebie – to bardzo zna oznaka. Najprawdopodobniej ona już w środku się zniechęciła do Ciebie i teraz to tylko uzewnętrznia.

Zasada jest bardzo prosta.

Zainteresowana kobieta będzie unikać kłótni oraz sprzeczek. Niezainteresowana zaś będzie cały czas Cię obwiniać i szukać na każdym kroku i szukać wszędzie pretekstu do konfrontacji.

Nie zrozum mnie źle. Nie mówię Ci, iż z idealną kobieta nie będziesz miał w ogóle żadnych sprzeczek.
Prawdopodobnie one też będą, ale powinny należeć do zdecydowanej rzadkości.

Nieraz możesz sam popełnić jakiś błąd, który może zranić Twoją kobietę, przez co dojdzie do wami do zgrzytu. Jednak szczerze zainteresowana kobieta szybko Ci to wybaczy i znów pozytywnie się do Ciebie nastawi jeżeli obiecasz poprawę dotychczasowego zachowania.

Dziewczyna cały czas się obraża – co mam zrobić?

Sprzeczki mogą się CZASEM zdarzyć. Jednak systematyczne i powtarzalne kłótnie i spory nie są dobrą oznaką!

W związku powinniśmy nauczyć się przede wszystkim komunikacji oraz rozwiązywania sprzecznych kwestii.
Dzięki temu, unikniemy wielu niepotrzebnych kłótni i waśni.

Sprawdzaj czyny

Tak jak już wspomniałem wcześniej.

Jeżeli chcesz zobaczyć czy jej zależy, obserwuj jej zachowania!

To one zdradzą Ci jej prawdziwe zamiary.

Słowa nic nie znaczą i bardzo często dadzą Ci tylko zwodniczy obraz rzeczywistości.

Jeżeli chcesz mieć stuprocentową pewność, obserwuj zachowania Twojej kobiety i wyciągnij na tej podstawie odpowiednie wnioski.

To jedyna skuteczna metoda działania.

Nie zapomnij odwiedzić mojej strony na Facebooku, gdzie na bieżąco będziesz informowany o wszelkich nowościach dotyczących strony.

Dołącz do nas na Facebooku!

Będzie mi niezmiernie miło, jeżeli docenisz moją pracę poprzez udostępnienie mojej strony znajomym oraz skomentowanie artykułu. Pokaż mi, że moja praca nie idzie na marne!

Pozdrawiam oraz życzę powodzenia w relacjach damsko-męskich

Artur – udanyzwiazek.pl

Jak poznać, że jej zależy? 5 oznak szczerego zainteresowania
5 (100%) 2 głosów

6 thoughts on “Jak poznać, że jej zależy? 5 oznak szczerego zainteresowania

1. Stary, nie wiem jak mam Ci dziekowac.. Otworzyles mi oczy na kilka aspektow kobiety, ktore sa dla mnie wazne a na chwile obecna.. Przytlaczajace. Jej podejscie w zwiazku flustruje mnie od poczatku a to co opisales jest szczera prawda. Jesli jutro okaze sie tak jak napisales to pakuje swoje graty i uciekam jak najszybciej, czas zlapac sie za jaja i powiedziec dosc kiedy ona widzi w Tobie wszystkie przyczyny klutni i porazek. Kazdy ma prawo do szczescia Panowie, ale nie za cene wlasnego zdrowia, czasu i pocharatanej duszy wierzac w cos co sobie sami wymyslilismy szukajac osoby na reszte swojego zycia! Ona gdzies tam jest, ale pewien etap w drodze do szczescia trzeba zamknac i mimo iz boli isc dalej przez zycie z podniesiona glowa.
    Dziekuje, bo mimo iz rozmawialem na ten temat z wieloma kolegami i przyjaciolmi to Ty jako jedyny potrafiles dotrzec do mojego ja.
    Trzymaj sie, dzieki !

1. Cieszę się, że mogłem Ci pomóc – właśnie po to tu jestem 😉
      Jeżeli kobieta kompletnie się nie stara w związku i jest wobec Ciebie obojętna, to w MAŁŻEŃSTWIE będzie jeszcze gorzej. Udany związek to współpraca dwóch zainteresowanych i NORMALNYCH osób – jeżeli kobieta tylko bierze i nic nie daje, to trzeba uciekać z tej relacji jak najszybciej!
      “Happy wife, happy life!” – życie z prawdziwe zainteresowaną kobietą to związek o kilka lig wyżej i coś o co warto się starać. Nie jest łatwo znaleźć taką kobietę i utrzymać z nią związek, ale nic co piękne i wartościowe nie przychodzi łatwo w naszym życiu.
      Pamiętaj, że zawsze możesz się do mnie zgłosić, jeżeli będziesz miał jakiś problem.
      Życzę Ci powodzenia i wytrwałości w przyszłych relacjach. Trzymaj się! 😉

2. Cześć , mam pewien kłopot w związku , który trwa 3 miesiące. Jesteśmy oboje w liceum , ja w ostatniej klasie ona w 2 .Przez pierwsze 2,5 miesiąca było idealnie , widziałem , ze jest zainteresowana , całowała , przytulała , mówiła , ze jestem jej skarbem itd. Wszystko zaczęło sie kiedy sie rozchorowała i nie było jej tydzień w szkole prócz czwartku kiedy sie spotkaliśmy i nie było to juz to samo , nie całowała mnie , przytuliła sie może 2 razy , a tak to ja to robiłem później pojechała do mnie na weekend i było fajnie , ale jak nie powiedziałem chodź przytul sie to siedziała i oglądała telewizje . Od tego czasu minęły 3 tyg około i klocimy sie , ja zaczynam wszystkie kłótnie mówiąc , ze nie zależy jej , ze nie całuje jak zawsze , nie przytula sie itd. Ona twierdzi , ze chyba chce sie jej pozbyć i nie długo tak sie stanie . Ale np jak sie spotykamy teraz sam na sam i nikogo nie ma w pokoju , domu , to dochodzi do zbliżeń seksualnych , jak siedzimy czasami to zacznie mnie całować po szyi , jak leżymy albo siedzimy to chce żebym ja mizial , przytulił. Jak mówię jej , ze nie zależy jej na mnie i klucimy sie to dotyka ja to , ostatnio była u mnie i powiedziałem. , ze sadze , ze ukrywa coś przede mną to powiedziała , ze nie będę jej niesłusznie oskarżać i wybiegła z domu , miała prawie łzy w oczach bo wybiegłem za nią i widziałem ja . Rozmawialiśmy o tym i powiedziała , żebyśmy sie zastanowili czy jest sens to ciągnąć bo ona czuje miłość do mnie , ale jak mamy sie męczyć to trzeba to przemyśleć , tego samego dnia po parudziesięciu minutach dała mi odpowiedz żebyśmy dali sobie jeszcze ostatnia szanse. Ja bardzo sie staram , chce sie z nią spotykać jak najdłużej i najczęściej , ale jej rodzice nie mogą jej wozić cały czas do mnie itd zwracam sie cały czas skarbie słońce , mówię jej ze jest dla mnie wszystkim i mi zależy na niej , a jak sie jej zapytam czy jej zależy to mówi , ze o co mi chodzi , ze wiadomo , ze tak. Powiedz mi stary czy ona straciła juz zainteresowanie , czy to sie może dopiero dzieje o czy przesadzam i jak mogę to naprawić

1. Więcej na ten temat mówiliśmy podczas naszej konsultacji.
      Jednak reasumując: Jeżeli ona jest zainteresowana, to nie naciskaj aż tak uczuciami i trochę daj jej zatęsknić.
      Zobacz moje artykuły:
      – Jak często spotykać się z dziewczyną?
      – 5 błędów prowadzących do rozstania
      – Dziewczyna chce przerwy w związku

Jeżeli będziesz miał więcej pytań, pisz/dzwoń śmiało.

1. Wczoraj rozmawialiśmy o tym , powiedziałem , ze to widać , ze sie odsuwa ode mnie , a ona zapytała czy jej sie dziwie po tym jak robię , ale uczucia jej są silne wobec mnie i chce spróbować

1. Tak jak już mówiłem wcześniej. Nie rozmawiaj z nią o uczuciach i tym co zamierzasz robić, tylko to po prostu RÓB. Jeżeli widzisz, że ona dystansuje się do Ciebie, to jest znak żeby zwolnić i postawić na jakość, a nie ilość w związku. Dlatego też, ogranicz spotkania do dwóch w tygodniu i zrezygnuj z pisania i dzwonienia do siebie między randkami. Co więcej, wróć do organizowania ciekawych i emocjonujących randek i ogranicz dotyk i czułość ze swojej strony – ona też tu musi się wykazać i starać się o Waszą relację.
          Obserwuj jej zachowanie i sprawdzaj jak to się ma do 5 punktów z artykułu. Jeżeli ona systematycznie będzie się dobrze zachowywać, to znaczy że jej zależy i musisz trzymać się tego systemu balansowania PRZEZ CAŁY ZWIĄZEK. Nigdy nie wracaj do tego co robiłeś wcześniej, bo jak widzisz – prowadzi to do katastrofy.