Dlaczego była dziewczyna do mnie pisze i chce wrócić? 5 prawdziwych powodów jej “powrotu”

Byłeś z dziewczyną w związku, jednak ona z Tobą zerwała i od Ciebie odeszła. Mimo wielu Twoich próśb i błagań, dziewczyna Cię rzuciła i odeszła do innego faceta. Po kilku miesiącach/latach jednak, ona przybywa do Ciebie z propozycją powrotu. Możesz zadać sobie pytanie: “Dlaczego była dziewczyna do mnie pisze i chce wrócić?”. Dziewczyna może mieć wiele powodów do powrotu do Ciebie, jednak na 99% żaden z nich nie jest związany z jej prawdziwym zainteresowaniem i chęcią bycia z Tobą na prawdę. Zapraszam Cię do dalszej lektury artykułu w którym przedstawię Ci prawdziwe czynniki skłaniające dziewczynę do powrotu.

Rozstanie to koniec!

Jeżeli dziewczyna decyduje się na rozstanie z Tobą, to ona ultymatywnie wykreśla Cię z serca i listy potencjalnych mężczyzn do trwałego i nierozerwalnego związku.

Nie daj się nabrać na gadkę typu:

• “Dziewczyna Cię kochała, ale potrzebowała po prostu trochę czasu.”
  • “Ona po rozstaniu zrozumiała, że Cię prawdziwie kocha i chce iść z Tobą przez całe życie.”
  • “Kobieta poznała innych facetów i zdała sobie sprawę, że Ty jesteś najlepszy.”

To durne i niemające nic wspólnego z rzeczywistością wymówki mające na celu ogłupienie faceta i zrobienie mu sieczki w głowie. Prawda jest taka, że dziewczyna przed rozstaniem poważnie i długo zastanawia się nad swoją decyzją. Kobiety nie popełniają takich decyzji pochopnie i bez dłuższego namysłu.

Decyzja o rozstaniu to ZAWSZE przemyślana i wykalkulowana decyzja kobiety!

Gdyby ona faktycznie Ciebie kochała i pragneła Twojego dobra, to byłaby przy Tobie cały czas i nawet nie pomyślałaby o rozstaniu! Jeżeli jednak ona Cię rzuca, to po prostu niebezpośrednio pokazuje Ci, że nie jesteś odpowiednim typem faceta dla niej. Ona zdecydowanie bardziej woli być sama lub z innym facetem!

Związek bez przyszłości – 5 powodów, dla których kobiety tkwią z mężczyznami w związku

Gdy dziewczyna decyduje się na rozstanie z Tobą, ona mówi w swojej głowie:

Nie kocham już go i nie jestem już nim zainteresowana… Rzucę go, bo wolę już być sama niż z nim! Na pewno znajdę sobię lepszego faceta od niego… Już do niego nie wrócę, ponieważ on nie jest dla mnie atrakcyjny.

Problem Twojej byłej

Po rozstaniu, Twoja była dziewczyna prowadzi sielskie i bezstresowe życie. Ona spotyka się z innymi facetami, całuje się z nimi, nieraz nawet dochodzi do zbliżeń. Kobieta cieszy się życiem, a Ty jesteś dla niej nikim. Twój los jest dla niej obojętny – ona żyje tak jakby Ciebie nie było.

Mijają dni, miesiące, lata a ona żyje własnym życiem i nawet przez myśl jej nie przejdzie aby do Ciebie wrócić.

Problem powstaje jednak, gdy plany dziewczyny zostają pokrzyżowane i ona musi wykorzystać CIEBIE by się dowartościować i zrealizować “swój plan”

Coś w jej życiu idzie nie po jej myśli:

• rzuca ją chłopak
  • ona nie może znaleźć sobie zastępstwa
  • dziewczyna chce wywołać zazdrość na innym facecie

… i wtedy ona odzywa się do Ciebie!

Dlaczego była dziewczyna do mnie pisze i chce wrócić?

Teraz już wiesz dlaczego była dziewczyna do mnie pisze i chce wrócić.

Ona po prostu chcę Cię wykorzystać do swoich celów! Jak już wspomniałem wcześniej na samym wstępie – jej cele nie są do końca szczere i z całą pewnością nie są związane z jej zainteresowaniem.

Dziewczyna wraca do Ciebie, ponieważ coś od Ciebie chce.

Co chce konkretnie?

Oto 5 najczęstszych powodów, dla których dziewczyna do Ciebie pisze i chce wrócić:

1. Powrót do sprawdzonego chłopaka

Dziewczyna doskonale wie jaki jesteś i ma pewność, że będzie mogła znów Tobą manipulować i robić Cię w konia.

Ona z poprzedniego związku z Tobą doskonale wie, że:

• będziesz robił jej prezenty
  • zasypiesz ją komplementami jaka to ona piękna jest
  • Ty ciągle ją pragniesz i chcesz jej powrotu

Skoro ona ma taką pewność, to do Ciebie wróci i znów będzie tracić z Tobą czas. Nie łudź się jednak, że to coś znaczy i że uda Ci się odbudować zainteresowanie na nowo. To niemożliwe! Ona od Ciebie odejdzie przy pierwszej możliwej okazji!

2. Dziewczyna nie chce być sama

Dziewczyna, tuż po rozstaniu ze swoim dotychczasowym chłopakiem, po prostu nie chce być sama i woli być z kimkolwiek niżeli nudzić się w samotności. Dlatego też ona powróci do Ciebie.

Pamiętaj! Ona wraca do Ciebie, ponieważ nie chce być samotna a nie dlatego że jest Tobą zainteresowana i chce stworzyć z Tobą udany zwiazek!

Bardzo często także, dziewczyna nie chce po prostu zostać starą panną i desperacko szuka faceta. Jeżeli ona będzie miała problem ze znalezieniem innego mężczyzny, to ona wróci do Ciebie, ponieważ wie że przyjmiesz ją z otwartymi rękoma. Wiele kobiet chce założyć rodzinę i przelać całą swoją miłość na dzieci. Dlatego też, taka dziewczyna wykorzysta Cię jako “dawcę nasienia” i potem rzuci w kąt.

W takim toksycznym małżeństwie…

• dziewczyna zrobi z Tobą dzieci i potem zupełnie zapomni o Twoich potrzebach;
  • całą swoją miłośc przeleje na dzieci;
  • będzie traktować Cię jako generator pieniędzy i woła, który tylko musi pracować i cicho siedzieć;
  • cały czas będzie urządzać Ci awantury i zrobi z Ciebie przyczynę wszystkich domowych nieszczęść i klęsk

… i gdy już wystarczająco mocno Cię znienawidzi, to weźmie z Tobą rozwód i będzie żądać od Ciebie alimentów!

Musisz szczególnie uważać na kobiety tego typu. Dla nich sam związek jest ważniejszy od Twojego dobra i szczęścia. Dla takich kobiet sama presja otoczenia na związek/małżeństwo jest za duża, przez co ona po prostu może Cię tylko zranić.

3. Dziewczyna szuka uwagi

Sytuacja znów się kołem toczy…

Dziewczyna rozstaje się z dotychczasowym chłopakiem. Po rozstaniu oczywiście dziewczyna:

• czuję się zdołowana;
  • jest jej przykro;
  • dziewczyna chce trochę czułości i uwagi

… dlatego też odzywa się do Ciebie! Ona wie, że Ty ją pocieszysz, powiesz dobre słowo i poprawisz jej humor. Dziewczyna będzie oczywiście pisać o spotkaniach i powrocie, ale bardzo często tak jest, że nawet nie zdążycie się spotkać.

Dziewczyna czym prędzej o Tobie zapomni gdy znajdzie lepsze zastępstwo.

Sam osobiście spotkałem się z podobną sytuacją:

Dziewczyna odezwała się do mnie po 2 latach kompletnej ciszy. Tuż po rozstaniu ze swoim chłopakiem, napisała do mnie, że chce odnowić znajomość i chętnie by się ze mną spotkała. Błagała mnie o spotkanie na żywo i wyprosiła ostatecznie to że pójdę z nią na Studniówkę jako osoba towarzysząca. Po tygodniu jednak, gdy miałem spotkać się z tą dziewczyną na pierwszej próbie poloneza, ona odwołała nasze spotkanie. Powiedziała mi, że nie wie czy W OGÓLE pójdzie na Studniówkę i podziękowała mi za to, że zgodziłem się jej towarzyszyć.

Później okazało się, że ona jednak była na swojej Studniówce tylko że z innym facetem!

Także doskonale widzisz, że ja w tym przypadku odgrywałem tylko i wyłącznie rolę “przechodnego chłopaka”, który miał tylko podbudować jej EGO i towarzyszyć jej podczas imprezy. Nic więcej! Gdy tylko ta dziewczyna znalazła sobie zastępstwo, to rzuciła mnie w kąt i zupełnie zapomniała o moim istnieniu.

4. Ona chce sprawdzić czy ma Cię w garści

Niektóre kobiety, szczególnie te bardziej wyrafinowane, mają nieodpartą ochotę sprawdzenia tego czy Ty nadal na nie lecisz i czy mogą dalej Tobą manipulować. Dlatego też, jeżeli zastanawiasz się “dlaczego była dziewczyna do mnie pisze i chce wrócić”, to wiesz że ona po prostu się Tobą bawi i karmie się Twoją uwagą.

Nieraz dziewczyna nawet się z Tobą w ogóle nie spotka. Ona się nie spotka, ale będzie z Toba pisać i to będzie sprawiać jej przyjemność!

Dla niektórych kobiet samo pisania i utrzymywanie kontaktu z byłym chłopakiem jest bardzo miłe, ponieważ one cały czas czują że są pożądane i wiedzą, że zrobiłbyś dla nich wszystko!

To bardzo ostre co mówię, ale to po prostu brzydka prawda! Żadna kobieta ani nawet mężczyzna się do tego nie przyzna, ale taka jest kolej rzeczy. Wiele osób robi takie krzywdzące rzeczy nie zdając sobie w ogóle sprawy, że jest to złe i rani drugą osobę. Niemniej jednak, skoro czytasz mój artykuł, to masz niepowtarzalną okazję uwolnić się od tego cierpienia.

Dlatego też, jeżeli widzisz że była dziewczyna do Ciebie pisze, to po prostu to ignoruj i nie bierz tego na poważnie.

5. Wywołanie zazdrości

Założmy po raz kolejny, że dziewczyna zostaje rzucona przez dotychczasowego chłopaka. Dziewczyna jest wściekła i chce za wszelką cenę wrócić do tamtego faceta i pokazać mu ile jest warta. Postanawia zatem, iż wywoła na wcześniejszym mężczyźnie zazdrość i tym “przekona go do siebie”

I właśnie w tym momencie… Dziewczyna wraca do Ciebie!

Ona po powrocie będzie pokazywać się z Tobą w miejscach, w których przebywa jej EX i będzie wrzucać cały czas Wasze zdjęcia na Facebooka/Instagrama/Snapchata.

Dziewczyna po prostu będzie pokazywać tamtemu gościowi jaki błąd popełnił i co traci, gdy Ty już z nią jesteś.

Wracając do tematu zazdrości, ona nie musi wywoływać zazdrości na swoim byłym chłopaku. Dziewczyna może równie dobrze wywoływać zazdrość na mężczyźnie z którym w ogóle jeszcze nie była w związku po to by pokazać swoją wartość.

Pamiętaj jednak, że gdy dziewczyna dopnie swego i osiągnie swój cel, to znów Cię rzuci i zostawi z kolejnymi ranami.

Gdy tylko ona osiągnie swój cel, przestaniesz być jej potrzebny.

Nawet jak ona nie osiągnie zamierzonego rezultatu i nie uda jej się wzbudzenie zazdrości, to ona tak czy siak Cię rzuci!

Nie myśl sobie, że dziewczyna potem jakimś magicznym sposobem przywróci całe zainteresowanie do Ciebie. Niestety, nie jest to możliwe.

Prawda na temat powrotu

Powrót do dziewczyny po rozstaniu – czy to jest w ogóle możliwe?

Jak sam widzisz, powrót dziewczyny po rozstaniu to zwyczajna ściema. Jeżeli dziewczyna rzuci Cię raz, to jest to KONIEC!

Ona zabiła już w sobie wszelkie chęci do Ciebie i zdecydowała się żyć bez Ciebie.

Dlatego też, jeżeli była dziewczyna do Ciebie pisze i chce wrócić, to już masz całkowitą pewność.

Dlaczego była dziewczyna do mnie pisze i chce wrócić?

Ona chce Cię wykorzystać do swoich egoistycznych i nieszczerych planów!

Zapamiętaj! Prawdziwie kochająca kobieta nie odchodzi nigdy i jest z Tobą mimo wszystko. Niezainteresowana dziewczyna natomiast ma gdzieś Twoje dobro i będzie się z Tobą cały czas rozstawać i wracać.

Jeżeli mi nie wierzysz, to możesz przekonać się o tym na własnej skórze. Niczego Ci nie zakazuje i nie zabraniam. Jeżeli dziewczyna do Ciebie pisze i chce wrócić, to proszę bardzo – rób co chcesz. Pamiętaj jednak, że jej intencje nie są szczere i prędzej czy później ona odkryje swoje prawdziwe oblicze.

Nie zapomnij odwiedzić mojej strony na Facebooku, gdzie na bieżąco będziesz informowany o wszelkich nowościach dotyczących strony.

Dołącz do nas na Facebooku!

Będzie mi niezmiernie miło, jeżeli docenisz moją pracę poprzez udostępnienie mojej strony znajomym oraz skomentowanie artykułu. Pokaż mi, że moja praca nie idzie na marne!

Pozdrawiam oraz życzę powodzenia w relacjach damsko-męskich

Artur – udanyzwiazek.pl

5.0