Kobieta wraca po rozstaniu – dlaczego to ściema?

50 uniwersalnych zasad relacji damsko-męskich, o których powinien wiedzieć każdy mężczyzna!

Dziewczyna mnie rzuciła/dała kosza, ale po kilku miesiącach wraca po rozstaniu. Totalnie zawaliłem poprzednim razem, ale teraz skorzystam z okazji i dam z siebie wszystko! Sprawię, że dziewczyna mnie pokocha i poczuję do mnie miętę. Uda mi się odzyskać jej uwagę, prawda?

Niestety, ale nie!

Jeżeli dziewczyna już raz Cię rzuciła, to znaczy, że już usunęła Cię z potencjalnej listy wspaniałych kandydatów na chłopaka i utrzymuję z Tobą kontakt z braku laku.

Bilet w jedną stronę

Jeżeli jesteś w związku z kobietą lub się z nią spotykasz i później ostro nawalasz, to w 90% przypadków to już jest koniec. Kobieta klasyfikuję cię jako nudziara i nie chcę utrzymywać z Tobą kontaktu.

Jeżeli byłbyś atrakcyjny, to chyba logiczne, że BY CIEBIE NIE ODPUŚCIŁA.

Kobieta po zerwaniu kontaktu poznaje innych facetów, chodzi na randki, wchodzi w inne związki i zupełnie o Tobie zapomina! Na jej drodze pojawia się wielu facetów. Jedni są atrakcyjni, drudzy zaś nie. Niektórzy faceci zwracają na nią uwagę, inni zaś nie są nią zainteresowani. I tak to wszystko kręci się w kółko. W pewnym momencie kobieta zdaję sobie sprawę, iż na ten moment w jej miejscowości nie ma zbytniej adoracji. Brakuje jej atencji i postanawia wrócić do sprawdzonego źródła.

Dziewczyna odzywa się do Ciebie i postanawia odnowić znajomość.

Potrzebuję trochę ciepła…

Bardzo często dzieję się to po jej rozstaniu z innym chłopakiem. Schemat jest bardzo prosty: podczas poprzedniego związku miała uwagę, prezenty, urocze słówka i komplementy. Podczas rozstania wszystko to się kończy, a kobieta mimo wszystko chce uzyskać trochę ciepła.

Dlatego bardzo często odzywa się do Ciebie w celu dowartościowania i przeczekania związkowej suszy.

Troszeczkę się z Tobą pobawi, da Ci nadzieję a potem, gdy oczywiście będzie odpowiednia sytuacja…

… znów Cię rzuci dla lepszego faceta.

Rozstanie, powrót, rozstanie i nieoczekiwany powrót. I tak w koło Macieju!

Powrót do dziewczyny po rozstaniu – czy to jest w ogóle możliwe?

Podejmij odpowiednią decyzję

Przykład SMS - kobieta wraca po rozstaniu.

Czy naprawdę chcesz grać w takie gierki?

Nie?

To powiedz po prostu nie!

W zdecydowanej większości to tylko prośba o tymczasowe podbicie uwagi i nic więcej – dziewczyna szuka adoratora na chwilę. Jeżeli pojawi się fajny facet, ponownie skutecznie urwie z Tobą kontakt – a ma w tym już pewne doświadczenie! 😉

Kobiety potrafią nieźle kłamać - uważaj!

Kobiety potrafią niesamowicie udawać! Nie daj się nabrać na powrót po nieudanej relacji.

Wszystko może wydawać się niesamowicie wiarygodne. Była dziewczyna może zacząć znowu zabiegać o Ciebie, zapraszać na spotkanie, ubiegać o Twoją uwagę.

Uważaj! To tylko specjalna zagrywka mająca na celu znów zaskarbić Twoją uwagę. Może Ci się wydawać, że naprawdę znów jej na Tobie zależy, że znów szczerze chcę zbudować z Tobą związek. Niestety, nie jest to prawdą.

Gdyby tak było, to nie zerwałaby z Tobą relacji oraz starałaby się trwać przy Tobie mimo wszystko.

Dziewczyna chce przerwy w związku – co to oznacza?

Zasługujesz na porządny związek!

Jeżeli dziewczyna Cię rzuciła i po pewnym czasie znów chcę z Tobą być, to powinna w Twojej głowie zapalić się czerwona lampka. Jako pewni siebie mężczyźni pragniemy naprawdę porządnego związku i szczerze kochającej kobiety.

Jeżeli dziewczyna cały czas odchodzi i wraca, to znaczy, że nie jest Tobą prawdziwie zainteresowana i nawet jeżeli będziesz z nią w związku, to nie będzie to udany i satysfakcjonujący związek.

Chcemy satysfakcjonującego i udanego związku z szczerze kochającą kobietą!

Nie traćmy zatem czasu na nieodpowiednie kobiety!

Możesz podchodzić do tego co napisałem z rezerwą i w pełni to rozumiem.

Na twoje szczęście, mam jednak idealny przykład ze swojego życia, kiedy to dziewczyna po około dwóch latach ciszy, chciała odnowić znajomość! W artykule, do przeczytania którego Cię zapraszam, opisuję jak do tego doszło oraz pokazuję jak zachowanie tamtej dziewczyny idealnie pasuję do schematu pokazanego w tym wpisie:

Dziewczyna nie chce się już spotkać – historia prawdziwa.

Dołącz do męskiego grona oraz darmowy raport PDF, tak na dobry początek!

Podziel się artykułem ze znajomymi:

Share on whatsapp

Dowiedz się jak zdobyć wartościową dziewczynę do związku, uniknąć odrzucenia oraz skutecznie poprowadzić relację do romantycznego związku.

Ponad 170 stron praktycznej wiedzy o poznawaniu kobiet, zagadywaniu, randkowaniu i relacjach damsko-męskich, które pomogą Ci zdobyć wartościową dziewczynę do związku.