Gdzie szukać normalnej dziewczyny? 5 miejsc, w których znajdziesz wartościową kobietę!

Chcesz zbudować udany związek i zastanawiasz się gdzie szukać normalnej dziewczyny? Zależy Ci na wartościowej kobiecie, z którą mógłbyś związać się na dłużej i stworzyć satysfakcjonującą relację? Jeżeli poszukujesz odpowiedniej dziewczyny, musisz przebywać w odpowiednich miejscach. W niniejszym wpisie przedstawię Ci 5 miejsc, w których z dużym prawdopodobieństwem, bedziesz mógł znaleźć normalną i wartościową dziewczynę. Zapraszam do lektury!

Gdzie szukać normalnej dziewczyny? Gdzie one się znajdują?

Wiadomym jest fakt, iż nie ma na świecie miejsca, w którym zbierałyby się wszystkie normalne i wartościowe kobiety. Nie istnieje bowiem żaden rynek „wartościowych kobiet”, na którym to moglibyśmy wybierać dla siebie idealną drugą połówkę.

Niemniej jednak, istnieją miejsca w których z większym prawdopodobieństwem możemy spotkać wartościową bądź też niewartościową dziewczynę.

Szukamy w nieodpowiednich miejscach?

Samo pytanie „Gdzie szukać normalnej dziewczyny” wywołane jest męską frustracją spowodowaną tym, iż obecnie bardzo ciężko spotkać jest normalną dziewczynę, z którą można stworzyć romantyczną relację. Coraz częściej, mężczyźni narzekają na toksyczne, nienormalne i świrnięte kobiety. W miejscach, w których oni się znajdują i szukają kobiet, bardzo cięzko znaleźć kogoś normalnego i wartościowego. Niestety, ale najczęściej trafiają się dziewczyny, co do których można mieć wiele zastrzeżeń.

Z drugiej strony jednak, nie ma się co temu dziwić, skoro mężczyźni wybierają nieodpowiednie miejsca do poznawania kobiet do związku. Jakie to miejsca? W przeważającej ilości przypadków, mężczyźni szukają swoich przyszłych dziewczyn w tłocznych klubach i internetowych serwisach randkowych.

Bardzo często, w takich właśnie miejscach mamy do czynienia z „byle jakimi” kobietami, które kompletnie nie nadają się do romantycznej relacji. Od razu zaznaczam, iż nie chce Ci przez to powiedzieć, że w wyżej wymienionych miejscach wartościowych dziewczyn nie znajdziesz. Taka opcja jest oczywiście możliwa. Niemniej jednak, prawdopodobieństwo „takiego znaleziska” jest bardzo małe i z większym prawdopodobieństwem, trafisz tam na nieodpowiednią kobietę.

Jeżeli korzystałeś kiedyś z aplikacji randkowych lub bywałeś w klubach, to doskonale wiesz o czym mówię. Znalezienie wartościowej dziewczyny nieraz graniczy tam z cudem, a nawet jeżeli już ją znajdziemy, to strasznie ciężko jest jakkolwiek porozmawiać lub nawiązać początkowy kontakt.

Gdzie możemy spotkać wartościową dziewczynę?

Zamiast męczyć się z nieodpowiednimi kobietami, najlepiej jest zacząć poszukiwania od miejsc, w których przebywają wartościowe i normalne dziewczyny. W podanych poniżej miejscach, z większym prawdopodobieństwem, spotkasz kobietę, która ma coś poukładane w głowie i „nie ma tam siana”.

Gdzie szukać normalnej dziewczyny? Oto 5 miejsc, w których znajdziesz wartościową kobietę:

1. Koła zainteresowań/Szkolenia zawodowe

Wszelkiego rodzaju koła zainteresowań i szkolenia zawodowe to bardzo dobre miejsca do znalezienia ambitnych i wartościowych kobiet. Rozejrzyj się w swojej okolicy czy nie są organizowane jakieś kursy doszkalające lub imprezy dla osób interesujących się biznesem. Wbrew pozorom, imprezy o tematyce biznesowej/marketingowej są coraz częściej odwiedzane przez płeć piękną i obecnie można stwierdzić, że to kobiety wiodą tam prym!

Jeżeli jesteś studentem lub masz możliwość zakręcenia się w uniwersyteckim środowisku, zapisz się do jakiegoś koła zainteresowań. Wszelkiego rodzaju koła i stowarzyszenia studenckie to miejsce, w którym znajdują się kobiety, która najczęściej mają „poukładane w głowie” i również szukają partnera do przyszłego związku.

Do takich miejsc zazwyczaj nie trafiają żadne gówniary, które chcą bawić się facetami i lansować się w towarzystwie. Koła zaineresowań/szkolenia zawodowe/stowarzyszenia studenckie odwiedzają najczęściej kobiety, które chcą się czegoś dodatkowo nauczyć i cały czas się rozwijać. To chyba dobry początkowy wyznacznik jej wartości, nieprawdaż?

2. Wolontariat

Wolontariaty i inne tego typu przedsięwzięcia, to kolejne miejsca pełne wartościowych kobiet. Idea bezinteresownego pomagania innym oraz możliwość poznania innych ludzi sprawia, iż wolontariaty przepełnione są dużą ilością kobiet.

Zgaduję, że jeżeli dołączysz do takiej organizacji, to pewnie będziesz w męskiej mniejszości otoczonej przez zdecydowane damskie grono. Czy to źle? Skoro poszukujesz dziewczyny do związku, to jest to z całą pewnością bardzo dobra wiadomość. Dodatkowo, biorąc udział w wolontariacie, otrzymasz z góry kilka punktów do pierwszego wrażenia. W takiej sytuacji, pozycjonować będziesz się jako normalny facet, któremu można zaufać i który dba też o dobro innych ludzi.

Podobnie jak w poprzednim przypadku: wątpie, że spotkasz w takich miejscach dużo toksycznych kobiet.

Wolontariaty to miejsca pełne osób, które troszczą się o innych i chcą bezinteresownie pomagać ludziom. Domyślam się, że chciałbyś raczej, aby Twoja kobieta przejawiała ww. wymienione cechy.

3. Speed Dates

Speed Dates (szybkie randki) to propozycja dla mężczyzn, którzy mieszkają w pobliżu większych aglomeracji miejskich. Podczas szybkich randek, masz kilkadziesiąt minut na zapoznanie się ze wszystkimi obecnymi kobietami i wybranie tej najlepszej, z którą chcesz później się spotkać. Z podobną sytuacją mamy do czynienia po przeciwnej stronie. Kobiety, po wstępnym wywiadzie ze wszystkimi potencjalnymi partnerami, wybierają na sam koniec tego najlepszego.

Czy takie rozwiązanie ma swoje zalety?

Oczywiście! Dzięki takiemu systemowi, nie musisz aż tak bardzo martwić się o początkowe zainteresowanie Twojej „pary”. Jeżeli wybraliście siebie nawzajem, to wszystko wskazuje na to, iż jesteście sobą wstępnie zainteresowani.

Czy możesz znaleźć tam wartościową kobietę? Opierając się na moim rozeznaniu w tym temacie, na szybkie randki w większości przychodzą normalne i bardzo ciekawe dziewczyny, z którymi można potem normalnie randkować. Według mnie, warto spróbować! Zwłaszcza, że to bardzo dobra alternatywa dla aplikacji randkowych, których skuteczność może nieraz pozostawiać wiele do życzenia.

4. Spotkania ze znajomymi

Warto mieć rozbudowaną sieć znajomych. Twoi bezpośredni znajomi mogą niekoniecznie być atrakcyjnymi partnerami do związku. Niemniej jednak, spotykanie się z nimi oraz ich znajomymi może stworzyć okazję do poznania innych ciekawych osób – w tym kobiet do związku!

Mając rozbudowaną sieć kontaktów, pojawiaj się na różnego rodzaju imprezach i domówkach. Podczas takich spotkań, zawsze znajduje się jakaś nowa osoba, z którą możesz nawiązać znajomość. Nawet jeżeli nie jest to kobieta z którą mógłbyś lub chciałbyś randkować, zawsze możesz wniknąć w jej sieć znajomych i tam szukać wartościowych dziewczyn.

Takie towarzyskie doświadczenia pomogą Ci nie tylko w odnalezieniu wartościowych kobiet. Oprócz oczywistego celu postawionego na początku artykułu, zwiększysz swoje umiejętności interpersonalne i obycie towarzyskie, co z całą pewnością przyda Ci się podczas późniejszego randkowania z kobietami.

5. Wydarzenia w Twojej okolicy

Średniowieczny piknik w Twoim mieście? Spotkanie w muzeum z lokalnym artystą? A może jakieś wydarzenie prorodzinne lub akcja charytatywna?

Wszystkie wymienione powyżej wydarzenia to kolejna idealna okazja do znalezienia wartościowej dziewczyny do związku. Bardzo często, kobiety chodzą na takie wydarzenia z cichą nadzieją, że poznają tam kogoś do romantycznej relacji. Dlatego też, dobrze by było, gdybyś pojawiał się na tych wydarzeniach.

Śledź strony internetowe Twojego miasta, zaglądaj do lokalnej prasy i szukaj ciekawych wydarzeń, na których mogą pojawić się kobiety.

Wydarzenia takie jak festyny/wystawy obrazów/dni kultury/warsztaty doszkalające to idealne miejsca, w których możesz powiększyć swoje szanse na znalezienie dziewczyny, do której będziesz mógł zagadać i zabrać numer.

Czy mam jeszcze jakieś wartościowe miejsca?

Jeżeli jesteś zainteresowany większą ilością miejsc do poznawania odpowiednich kobiet, koniecznie zajrzyj do mojej książki, Algorytmu Podrywu lub obejrzyj ten webinar. Wcześniej wspomniana książka nie zamyka się tylko i wyłącznie na samych miejscówkach do poznawania dziewczyn do związku. Wszak gdy taką dziewczynę znajdziesz, potem będziesz musiał do niej zagadać, zaprosić na randkę i prowadzić relację w kierunku związku. To również nie jest prostym zadaniem. Z tego powodu właśnie. powstała wcześniej wspomniana książka, która powinieneś według mnie koniecznie przeczytać!

Gdzie szukać normalnej dziewczyny? Wypróbuj moje propozycje!

Jeżeli nie wiesz gdzie szukać normalnej dziewczyny i masz problemy z „randkową suszą”, to moje 5 propozycji bedzie idealnym impulsem do zmiany planów. Jeżeli nie możesz trafić na wartościową kobietę, to nie jest to powód do tego aby się poddawać. Sam fakt, że nie możesz spotkać normalnej kobiety, nie oznacza, że takie osobniki nie istnieją!

Aby wyjść z randkowego impasu nieraz musimy zmienić nasze przyzwyczajenia i spróbować czegoś nowego.

Ciągłe odwiedzanie klubów, w których kobiety najczęściej

• upijają się do nieprzytomności;
  • bawią się facetami;
  • nie nadają się do romantycznej relacj;

… nie jest najlepszym pomysłem. Pamiętaj, że taka typowa toksyczna „gówniara” raczej nie będzie chodzić na kursy doszkalające, nie będzie inwestować w swój rozwój i nie będzie chciała angażować się w bezitneresowną pomoc innym. Zamiast tego, ona raczej wybierze łatwą rozrywkę w klubie lub zabawę w aplikacji randkowej.

Wybieraj świadomie miejsca, w których będziesz miał największe prawdopodobieństwo znalezienia normalnej dziewczyny. Gdy będziesz znajdował się właśnie w takich miejscach, będziesz faktycznie zwiększał szanse na udany związek. I chyba o to w tym wszystkim chodzi, nieprawdaż?

Potrzebujesz porządnej dawki wiedzy na temat podrywu, randek, kobiet i relacji damsko-męskich? Zapoznaj się z moim e-bookiem, który poprowadzi Cię za rękę przez cały proces zdobywania kobiety do romantycznego związku!