Dziewczyna nie wie czego chce – co to oznacza?

Dziewczyna nie wie czego chce oraz cały czas zmienia zdanie. Jednego dnia chcę się spotkać, drugiego już nie. Chce ze mną być, ale nie jest gotowa na związek. Cały czas ma jakieś wątpliwości. Co to oznacza? Czy to tylko jej niezdecydowanie?

Niestety, ale nie!

Jeżeli dziewczyna nie wie czego chce, to oznacza ŻE CZEGOŚ NIE CHCE.

I odnosi się to do wielu rzeczy:

• dziewczyna nie wie czy chce się spotkać
  • dziewczyna nie wie czy chce związku

Oczywiście w takich sytuacjach kobieta będzie Ci mówić, że jest bardzo chętna i w ogóle, ale…

Zawsze musi być jakaś wymówka!

Dziewczyna nie chce się już spotkać – historia prawdziwa.

Opowiem Ci historie

Miałem znajomego na studiach, który spotykał się z pewną dziewczyną.

Randkowali ze sobą przez pewien czas. Jednak nie wiadomo dlaczego, w pewnym momencie, dziewczyna zaczęła go olewać i w ogóle się do niego nie odzywała. Chłopak kompletnie nie wiedział co się dzieje – postanowił z nią poważnie porozmawiać.

Oto co dziewczyna mu wtedy powiedziała:

Kocham Cię bardzo mocno, ale nie mogę z Tobą być! Chciałabym być z Tobą ale nie mogę!

Koleś miał poważny problem. Kompletnie jej nie rozumiał – “kocha mnie, ale nie może ze mną być”?

Jeszcze bardziej się starał i próbował ją zdobyć, a ona coraz bardziej go oszukiwała i wodziła za nos.

Raz była niesamowicie kochającą kobietą, a raz wredną i bezinteresowną bestią.

Nigdy nie udało mu się stworzyć z nią związlu.

Ona od samego początku nie była nim zainteresowana. Cały czas robiła mu nadzieje i wykorzystywała go do swoich celów. Chłopak sporo się nacierpiał i stracił wiele czasu.

Dlaczego dziewczyna nie wie czego chce?

Odpowiedź jest bardzo prosta:

Niezdecydowana dziewczyna to niezainteresowana dziewczyna.

Wbij sobie to do głowy! Nic to nie usprawiedliwia – zachowanie kobiety zawsze pokazuje jej prawdziwą twarz.

Dziewczyna chce przerwy w związku – co to oznacza?

Wahania jej zachowania są idealnym tego przykładem:

• jeżeli dziewczyna mówi, że Cię kocha a potem nie wie czego chce
  • jeżeli dziewczyna chce się spotkać, a potem spotkanie odwołuje
  • jeżeli dziewczyna jednego dnia pisze do Ciebie cały czas, a później przez cały tydzień milczy i Cię olewa

To znaczy że nie jest zainteresowana i będzie Cię okłamywać!

Jeżeli dziewczyna nie wie czego chce, to znaczy że CZEGOŚ NIE CHCE.

Nie wierz w żadne słowa kobiety. To bezsensowne i naiwne. Powiedzieć można wszystko – gorzej jest z realizacją. Zawsze przyglądaj się czynom kobiety.

O rzeczywistości niech mówią czyny, a nie słowa!

Dla prawdziwie zaangażowanej kobiety nie ma rzeczy niemożliwych

Sam o tym doskonale wiem. Moja kobieta też przed związkiem miała wiele problemów i mogła sobie mnie odpuścić.

Jednak mimo wielu przeciwności, tego nie zrobiła. Chciała ze mną być, dlatego też nic ją nie powstrzymało!

Miała wiele powodów odwołania naszych spotkań.

Mimo to, spotykała się ze mną i nigdy nie miała wątpliwości co do naszej relacji.

Prawdziwie zainteresowana dziewczyna:

• będzie z Tobą w związku nawet jakby zabraniał jej to cały świat
  • dołoży wszelkich starań żeby się z Tobą spotkać
  • nigdy nie będzie miała wątpliwości co do Ciebie
  • nie poda Ci żadnych wymówek

Niezainteresowana kobieta może Ci tylko mówić jak bardzo Cię pragnie i chce z Tobą być. Jeżeli jej czyny tego nie odzwierciedlają, to znaczy że kłamie.

Najczęściej tak jest, że kobieta wiele gada i obiecuje, a nic nie robi. Znam pewne bardzo adekwatne powiedzenie:

Krowa, która dużo ryczy, mało mleka daje.

Dlaczego jednak kobiety tak robią?

Zapewne zapytasz – dlaczego po prostu kobieta nie powie wprost: NIE INTERESUJESZ MNIE.

Na to pytanie najczęściej padają dwie odpowiedzi:

1. Dziewczyna nie chce być bezpośrednia
  2. Dziewczyna chcę Cie wykorzystać

1: Kobiety nie są bezpośrednie, dlatego też przez takie zachowanie daje Ci znać, że jest niezainteresowana. Dziewczyna po prostu może się bać Twojej reakcji oraz czeka aż się domyślisz.

2: Dziewczyna nie jest Tobą zainteresowana, ale jest jej wygodnie. Podoba się jej Twoja adoracja oraz jest jej miło słyszeć ciągłe komplementy i miłe słówka. Karmisz ją swoją uwagą, a ona tego nie chce stracić.

Z tego powodu, kobiety bardzo często są w związkach z facetami, których tak naprawdę nie kochają! Lepiej dla nich być z kimś, niż być sama.

Utrzymywanie stosunków dziewczyny z facetem niesie za sobą wiele plusów:

• faceci cały czas zabierają ją w różne miejsca i za nią płacą
  • faceci cały czas je komplementują
  • faceci robią im cały czas prezenty
  • kobieta ma czym się chwalić swoim koleżankom
  • dzięki obecności jakiegokolwiek chłopaka, w jej życiu coś się dzieje

Dlatego też, potem wychodzą takie kwiatki. Dziewczyna nie wie czego chce i zaczyna kombinować po to, aby Cię nie stracić.

Jednak ona nie chce Twojego dobra… Ona chcę Cię wykorzystać!

Brzmi to brutalnie, ale taka jest prawda.

Nie każda kobieta taka jest, ale bywają też takie przypadki. Nie jest też do końca wina samej dziewczyny. To po prostu wynik chłodnej kalkulacji – kobiety bardzo często nie zdają sobie sprawy jak bardzo ranią tym mężczyzn.

Obserwuj zachowanie kobiety

Tego wszystkiego można uniknąć! Wątpliwości oraz wahania kobiety są wynikiem jej niskiego poziomu zainteresowania.

Jeżeli dziewczyna nie wie czego chce, to znaczy że nie jest zainteresowana

Dlatego tak bardzo ważne jest to, aby cały czas obserwować zainteresowanie kobiety. Jeżeli tego nie będziemy robić, narażamy się na ogromne niebezpieczeństwo.

Mężczyźni w ogóle nie zwracają na to uwagi oraz prowadzą bezmyślnie prowadzą relację.

Potem przychodzi jednak moment kryzysu i każdy się pyta:

Co zrobiłem nie tak?

Nie potrzeba zrobić wielu błędów żeby zniszczyć sobie relację. Wystarczy tylko bezczynność i niewiedza!

Bądź na bieżąco!

Nie pozwól aby taka sytuacja dopadła też Ciebie!

Śledź moją stronę oraz cały czas ucz się relacji damsko-męskich.

Dołącz do męskiego grona oraz zgarnij randkowego e-booka, tak na dobry początek!

Podziel się artykułem ze znajomymi:

Share on whatsapp

Dowiedz się jak zdobyć wartościową dziewczynę do związku, uniknąć odrzucenia oraz skutecznie poprowadzić relację do romantycznego związku.

Ponad 170 stron praktycznej wiedzy o poznawaniu kobiet, zagadywaniu, randkowaniu i relacjach damsko-męskich, które pomogą Ci zdobyć wartościową dziewczynę do związku.