Dziewczyna udaje niedostępną – jak zdobyć kobietę, która mnie olewa?

Chcesz zabrać numer lub też umówić się na randkę, ale widzisz iż dziewczyna udaje niedostępną. Kobieta odrzuca Twoją inicjatywę i specjalnie rzuca Ci kłody pod nogi – co to oznacza? Czy ona naprawdę zgrywa niedostępną i sprawdza Twoją wytrwałość? Może jednak to zwykła objawa braku zainteresowania, a “udawanie niedostępności” jest tylko Twoją wymówką i próbą zredukowania dysonansu poznawczego? Czas na brutalną prawdę na temat dziewczyn udających niedostępną – zapraszam do lektury!

Dziewczyna udaje niedostępną – czy aby na pewno?

Piękna kobieta

Pierwsza myśl, jaka instynktownie przychodzi nam do głowy przy odrzuceniu przez kobietę jest następująca:

Ona nie chce się ze mną spotkać… Pewnie sprawdza moją wytrwałość i chce zobaczyć czy mi na niej zależy. Dziewczyna udaje niedostępną!

Sytuację pogarszają jeszcze inni specjaliści w dziedzinie, którzy dodatkowo poklepują nas po plecach i mówią nam:

Tak, tak… Dziewczyna udaje niedostępną – musisz być wystarczająco silny i wytrwały, a może kiedyś Ci się uda.

Kiedyś Ci się uda…

• Nie wiadomo kiedy…
  • Nie wiadomo czy w ogóle dziewczyna jest zainteresowana
  • I co najważniejsze, nie wiadomo w ogóle czy desperackie próby mają sens i doprowadzą nas do sukcesu

Zachód słońca, dziewczyna.

Udawanie niedostępnej to idealna wymówka dla wielu facetów! Mężczyzna widzi, iż kobieta nie jest nim zainteresowana, ale jednak nie może przyjąć tego faktu do wiadomości! Jego potężne EGO nie pozwala na taką obrazę i usprawiedliwia sytuację udawaniem niedostępności!

Wielu mężczyzn ma potężny problem ze swoim EGO. Niektórzy faceci mają o sobie tak duże mniemanie, iż myślą że żadna kobieta im się nie oprze! Oczywiście nie jest to prawdą! Gdy taki osobnik zderza się z prawdą, próbuje temu zaprzeczyć poprzez wmawianie sobie, że kobieta jest niedostępna. Oczywiście tak nie jest, ale zakochany w sobie facet musi mieć jakąś wymówkę, nieprawdaż?

Dziewczyna ze mną pisze ale nie chce się spotkać – co zrobić?

Dziewczyna…

• nie chce się spotkać
  • nie odbiera telefonu i nie odpisuje
  • nie podaje numeru telefonu
  • odwołuje spotkania, a jeżeli w ogóle na nie przyjdzie – to źle się zachowuje
  • nie pomaga w nawiązaniu relacji – jest po prostu oschła
  • ignoruje nas

Gołym okiem widać, iż są to oznaki BRAKU ZAINTERESOWANIA! Niektórzy jednak, myślą że to tylko chwilowa przeszkoda i dziewczyna udaje niedostępną.

Czy to jest w ogóle logiczne?

Niedostępna dziewczynaPopatrzmy na tą sytuację z logicznego punktu widzenia: Dziewczyna nie ma żadnego powodu aby Cię odrzucać, jeżeli jest Tobą zainteresowana! Jeżeli ona chce bliżej Ciebie poznać, to odrzucanie Ciebie jest wręcz samobójstwem!

Odrzucanie i zniechęcanie mężczyzny do siebie w momencie gdy chce się go poznać to IDIOTYCZNE zachowanie!

Prawdziwie zainteresowana kobieta nigdy tego nie zrobi! Ona będzie Ci nawet pomagać w tym aby ruszyć Waszą znajomość do przodu!

Udawanie niedostępnej jest kompletnie nielogiczne! Jeżeli dziewczyna jest Tobą zainteresowana to poda Ci swój numer i spotka się z Tobą, ponieważ takie zachowanie jest w jej interesie.

Jeżeli natomiast ona nie jest zainteresowana, to po prostu nie poda Ci numeru i nie spotka się z Tobą! Nie próbuj tego usprawiedliwiać i nie mów że dziewczyna udaje niedostępną, bo tak nie jest!

Czy ty udawałbyś niedostępnego?

Postaw się przez chwilę na miejscu kobiety…

Dziewczyna udaje niedostępną

Załóżmy, że spotykasz idealną kobietę – prawdziwe 10/10. Jej ciało, twarz, kolor włosów, dosłownie wszystko, idealne!

Widzisz, iż ta dziewczyna jest Tobą zainteresowana:

• spogląda w Twoją stronę
  • uśmiecha się do Ciebie
  • zaczepnie przeczesuje swoje włosy i próbuje zwrócić na siebie uwagę

Ty to oczywiście widzisz i zamiast do niej zagadać, zgrywasz niedostępnego i nic nie robisz!

Nie będę do niej podchodził i nie zabiorę numeru od niej – będę niedostępny!

Idiotyczne zachowanie! Na szczęście jednak, żaden facet tak się nie zachowa, ponieważ jest to nielogiczne!

Tak samo jest z kobietami. Jeżeli ona jest Tobą zainteresowana, to nie będzie udawać niedostępnej – koniec kropka!

“Ale ale…” I zaczynają się kolejne wymówki!

Mężczyzna

Mimo, iż sytuacja jest już praktycznie rozwiązana, znajdą się pewnie pytania i wątpliwości dotyczące tej kwestii. Oto najczęstsze zagadnienia:

Kobiety nie wiedzą czego chcą i dlatego nieraz udają niedostępną…

Jeżeli kobieta nie wie czego chce i cały czas się zastanawia, to znaczy że czegoś nie chce! Jeżeli ktoś myśli, że zmieni decyzję kobiety gdy ta jest niezainteresowana, to grubo się myli!

Dziewczyna nie wie czego chce – co to oznacza?

Dziewczyna udaje niedostępną ale ja będe wytrwały i ją zdobędę

Tak jak wyżej – życzę powodzenia! Będziesz się tylko męczył z niezainteresowaną kobietą, która po prostu Cię nie chce. Nie mówię, że nie uda Ci się wejść w związek z taką kobietą… Ona może wreszcie, po wielu mękach zgodzi się na relację z Tobą, ale nigdy nie będzie z Tobą ze szczerej chęci. Może po prostu będzie z Tobą z braku innych kandydatów, lub po prostu z nudów! Jeżeli dziewczyna na samym początku nie chce z Tobą być, to nie miej nadziei że to się kiedyś zmieni.

Dziewczyna udaje niedostępną = ona nie jest zainteresowana

Zdefiniujmy pojęcia na nowo. Nie ma czegoś takiego, że dziewczyna udaje niedostępną i specjalnie Cie odrzuca!

Jeżeli dziewczyna Cię odrzuca i utrudnia nawiązanie znajomości, to ona nie udaje niedostępnej tylko JEST NIEZAINTERESOWANA!

Wierz lub nie – taka jest prawda! Inni mogą obiecywać Ci złote góry, jednak moim celem jest tylko i wyłącznie prawda.

Jeżeli dziewczyna utrudnia Ci podryw i specjalnie zniechęca Cię do podjęcia kolejnych kroków, to jest to oznaka braku zainteresowania. Zdaj sobie z tego sprawę! Oszczędzi Ci to wiele cierpienia i czasu!

Wielu facetów miesiącami próbuje przekonać kobietę do siebie i nic z tego nie wychodzi. To syzyfowa praca – odradzam Ci takich praktyk.

Nie zapomnij odwiedzić mojej strony na Facebooku, gdzie na bieżąco będziesz informowany o wszelkich nowościach dotyczących strony.

Dołącz do nas na Facebooku!

Będzie mi niezmiernie miło, jeżeli docenisz moją pracę poprzez udostępnienie mojej strony znajomym oraz skomentowanie artykułu. Pokaż mi, że moja praca nie idzie na marne!

Pozdrawiam oraz życzę powodzenia w relacjach damsko-męskich

Artur – udanyzwiazek.pl

Dziewczyna udaje niedostępną – jak zdobyć kobietę, która mnie olewa?
5 (100%) 4 głosów