Dziewczyna nie odbiera i nie odpisuje – jak na to zareagować?

Zabrałeś numer telefonu od nowo poznanej dziewczyny i chcesz zaprosić ją na pierwszą lub kolejną randkę. Jest tylko jeden bardzo poważny problem – dziewczyna nie odbiera Twoich połączeń oraz nie odpisuje na Twoje wiadomości. Jak na to zareagować oraz co to oznacza? W poniższym wpisie postaram się rozwiać wszelkie wątpliwości na ten temat.

Zawsze dzwoń!

Na łamach mojej strony doradzam mężczyznom dzwonienie do kobiety w celu ustalenia randki.

Numer telefonu dziewczyny – twój przyjaciel podrywu!

Po prostu do niej zadzwoń i ustal z nią termin i miejsce randki. To bardzo proste!

Gdy będziecie pisać ze sobą lub wymieniać się wiadomościami SMS, wasza konwersacja będzie prawdopodobnie trzy razy dłuższa i zajmie wam kilka godzin.

Gdy do niej zadzwonisz, wszystko wyklaruje się w ciągu maksymalnie 10 minut.

Gdy napiszesz do dziewczyny i ta będzie po prostu niezainteresowana, bardzo możliwe że będzie Cię wodzić za nos i pisać z Tobą z nudów. Dodatkowo, gdy będzie chciała wymyślić jakąś wymówkę, ma do tego odpowiednią ilość czasu.
Gdy do niej dzwonisz, wszystko leci na żywo. Ona nie może spokojnie udawać i kontrolować sytuacji – musi improwizować, co bardzo często kobietom nie wychodzi i można szybko ocenić jej brak zainteresowania.

Dlatego też, niezainteresowane kobiety nie odbierają telefonów od nas.

Pisanie z dziewczyną na FB – co robić oraz czego unikać.

Kiedy najlepiej dzwonić?

Nieraz dziewczyna może nie odebrać telefonu - to normalne.

Dziewczyna nie musi cały czas siedzieć na telefonie i czekać na Twoje połączenie – to normalne.

Możemy nieraz zadzwonić w nieodpowiednim momencie.
Kobieta może:

• być w pracy/szkole
  • prowadzić samochód
  • wracać komunikacją miejską
  • być na treningu lub spotykać się ze znajomymi

W wyżej wymienionych przypadkach dziewczyna nie odbierze naszego telefonu, ponieważ po prostu sytuacja w jakiej się znajduje od niej tego wymaga. Nie ma więc co się denerwować – dziewczynie nie odbiera, ponieważ po prostu nie może.

Musimy zatem dzwonić w godzinach, w których istnieje największe prawdopodobieństwo odebrania telefonu przez dziewczynę.

Aby zwiększyć prawdopodobieństwo odebrania, zadzwoń o 18 lub 20.

Każda kobieta jest inna i ma inny grafik zajęć  w ciągu całego dnia, więc ciężko będzie wyznaczyć idealną godzinę lub porę dnia. Niemniej jednak, ludzie bardzo często funkcjonują wobec podobnego planu dnia. Od godziny 8 do 16 są w pracy lub szkole, później zaś przez następną godzinę wracają do domu i o godzinie 18 powinni mieć trochę wolnego czasu.

Dlatego też, polecam dzwonić do kobiety między 17 a 18, ponieważ wtedy mamy największe szanse na dodzwonienie się do danej osoby.

Jest jeszcze jedna godzina, którą poleciłbym Ci na wykonanie połączenia.

Między 19 a 20 wszyscy powoli zbierają się do domów i przygotowują się do następnego dnia. Wtedy możesz zadzwonić.

Dzwoniłem i dziewczyna nie odbiera…

Zadzwoniłeś jednak do niej, a dziewczyna nie odbiera telefonu – co robić?

Nic! Poczekaj na jej sygnał. Wystarczy, że zadzwoniłeś do niej przynajmniej raz. Ona zobaczy na swoim telefonie, że do niej dzwoniłeś.

Wystarczy tylko i wyłącznie zadzwonić raz!

Jeżeli dziewczyna nie odbiera, poczekaj na jej reakcję!

Żadnych ponownych telefonów, SMSów, wiadomości na FB – ona widzi nieodebrane połączenie i doskonale rozumie, że chciałeś się z nią skontaktować.

Nie panikuj!

Jeżeli zasypiesz kobietę toną wiadomości po nieodebranym połączeniu, z pewnością zmieni to postrzeganie dziewczyny na Twoją osobę.

Jeżeli zasypiesz dziewczynę wiadomościami i nieodebranymi połączeniami, to ona pomyśli że jesteś desperatem i zrazi się do Ciebie.

Desperackie zachowania obniżają zainteresowanie kobiety, a ciągłe dzwonienie i przypominanie o swoim istnieniu jest desperackim zachowaniem.

Nie rób tak! Dziewczynie wystarczy jedno nieodebrane połączenie!

Czekaj na reakcję dziewczyny

Dziewczyna widzi Twoje nieodebrane połączenie.

Zainteresowana dziewczyna da Ci znać i się do Ciebie odezwie.

Powinna do Ciebie oddzwonić, jednak z doświadczenia wiem, iż kobiety wolą zostawić wiadomość SMS.

Jeżeli ona jest zainteresowana, to pewnie do Ciebie napisze:

Cześć! Nie mogłam odebrać, ponieważ jadłam obiad, co chciałeś? 😉

Gdy otrzymasz podobną wiadomość, zadzwoń wtedy do niej i umów spotkanie.

Jeżeli ona nie będzie odbierać telefonu i cały czas SMSować to odpisz jej, że wszystkiego się dowie JAK ODBIERZE TELEFON. Po prostu napisz, że to ogromna tajemnica i musisz jej to powiedzieć przez telefon. Nie daj się wciągnąć w SMS-owe gierki!

Co jeżeli dziewczyna w ogóle nie reaguje?

Zadzwoniłem do niej, dziewczyna nie odbiera telefonu oraz nie daje żadnych sygnałów zwrotnych – co zrobić?

Poczekaj na jej reakcję i zadzwoń dopiero następnego dnia lub za dwa dni.

Jeżeli nadal jest cicho i kobieta nic nie reaguje, możesz ostatecznie zadzwonić po upływie kilku (3-4) dni.

Jeżeli to nie zadziała, to najwyraźniej kobieta nie jest Tobą zainteresowana i nie chce się z Tobą spotkać.

Musimy się z tym pogodzić oraz zacząć poszukiwać innych wartościowych kobiet.

Dziewczyna nie chce się już spotkać – historia prawdziwa.

Gdy za trzecim razem nic nie wyjdzie, odpuść sobie!

Jeżeli ona się z Tobą bawi w kotka i myszkę - przerwij zabawę i ją sobie odpuść!

Trzy nieodebrane połączenia bez żadnej reakcji to według mnie wystarczająca ilość.

Jeżeli kobieta nie zareaguje w żaden sposób, to jasne jest to, iż po prostu ona nie ma ochoty na dalsze randki z Tobą.

Dziewczyna udaje niedostępną – jak zdobyć kobietę, która mnie olewa?

Nie zasypuj jej tonami wiadomości – to nic nie da!

Wszystko wskazuje na to, iż jest niezainteresowana i nie chce się z Tobą spotkać. Dalsze działania w tym kierunku to strata czasu.

Randki to fundament

Umówienie się na randkę to fundament. Bez stałego randkowania i spotykania się z dziewczyną, nie da rady rozkochać w żaden sposób kobiety.

Jeżeli kobieta nie odbiera telefonów i nie robi nic w kierunku ustalenia randki, możesz sobie odpuścić i usunąć jej numer.

Zwykłe pisanie i wymiana SMSami jest bezsensowna. To nigdy nie prowadzi w dobrą stronę.

Jeżeli dziewczyna nie odbiera i nie chce się z Tobą spotkać – NIE JEST ZAINTERESOWANA.

Pamiętaj! Liczą się tylko i wyłącznie randki sam na sam. Jeżeli kobieta nie chce przyjść na randkę i nie odbiera telefonu – nie jest zainteresowana.

To tyle. Pamiętaj, że do tanga trzeba dwojga. Jeżeli dziewczyna nie chce się z Tobą spotykać, to nie żadnej siły na świecie, która by ją do tego przekonała!

Nie zapomnij odwiedzić mojej strony na Facebooku, gdzie na bieżąco będziesz informowany o wszelkich nowościach dotyczących strony.

Dołącz do nas na Facebooku!

Będzie mi niezmiernie miło, jeżeli docenisz moją pracę poprzez udostępnienie mojej strony znajomym oraz skomentowanie artykułu. Pokaż mi, że moja praca nie idzie na marne!

Pozdrawiam oraz życzę powodzenia w relacjach damsko-męskich

Artur – udanyzwiazek.pl

Dziewczyna nie odbiera i nie odpisuje – jak na to zareagować?
5 (100%) 1 głosów