Jak szybko poderwać dziewczynę? Jak długo trzeba czekać na związek?

Randkujesz z kobietą i chciałbyś wiedzieć jak szybko poderwać dziewczynę i doprowadzić tym samym do związku? Ile powinieneś randkować z dziewczyną i po ilu randkach powinieneś zacząć związek z dziewczyną? Jeżeli zadajesz sobie podobne pytania, to zapraszam Cię do lektury. W poniższym wpisie odpowiem na pytanie jak szybko poderwać dziewczynę oraz wyjaśnię czy w ogóle szybki podryw jest możliwy. Zapraszam do lektury!

Szybki podryw, czyli co?

Na samym początku, zanim w ogóle przejdziemy do rzeczy, wyjaśnijmy sobie jak rozumiemy szybki podryw i czym on się charakteryzuje. Samo określenie „szybki podryw” może kojarzyć się mężczyznom w różnoraki sposób i każdy może interpretować to na swoją modłę. Dlatego też, wyjaśnijmy sobie jakiego podrywu będzie dotyczył ten artykuł:

Mówiąc „szybki podryw” mam na myśli randkowanie z dziewczyną w taki sposób, aby zwiększać jej zainteresowanie, finalnie ją rozkochując w sobie, co prowadzi w dalszej konsekwencji do związku.

Jak randkować z dziewczyną? Klucz do sukcesu w relacjach z kobietami!

Od razu podkreślam: mówiąc „podryw” nie mam na myśli:

• szybkich i słabych technik uwodzenia
  • działań mających na celu szybkie zaliczenie dziewczyny i rzucenie ją w kąt

Dlatego też, jeżeli nastawiłeś się na szybkie zaliczenie i porzucenie dziewczyny, to możesz już zamknąć przeglądarkę i przestać czytać ten artykuł.

Celem tego artykułu oraz celem mojej działalności jest pomoc w budowaniu udanych, satysfakcjonujących i zdrowych związków. Szybkie zaliczanie panienek i inne dziwne sztuczki zakrawające o manipulację nie wchodzą w grę.

Skoro już wiemy czym dla mnie jest podryw oraz czym nie jest, przejdźmy do dalszej części artykułu.

Jak szybko poderwać dziewczynę i czy to w ogóle możliwe?

Gdy mówimy o podrywie i znalezeniu dziewczyny do związku, to mężczyźni bardzo szybko chcą mieć to za sobą. To znaczy, oni chcą jak najszybciej rozkochać w sobie dziewczynę, wejść w związek oraz o wszystkim zapomnieć.

Nadrzędnym celem zatem jest dotarcie do punktu jakim jest związek, poderwanie dziewczyny – reszta już się nie liczy. Dlatego też, w takiej sytuacji bardzo ważną kwestią jest pytanie: jak szybko poderwać dziewczynę?

To jak wreszcie jest? Można szybko poderwać dziewczynę czy nie? To zależy jak definiujesz słowo „szybko”.

Jeżeli „szybko” to dla Ciebie 2-3 randki, to muszę Ciebie zmartwić – nie ma takiej opcji! Tak określony „szybki podryw” jest niemożliwy do zrealizowania przy normalnej, zdrowej i wartościowej dziewczynie.

Dlaczego szybki podryw nie działa?

Przede wszystkim, tak zwany szybki podryw przeczy naczelnej zasadzie relacji damsko-męskich, o której koniecznie powininieneś wiedzieć:

Kobiety wolniej się w nas zakochują oraz znacznie wolniej angażują się w relacje, powoli dawkując swoje zaufanie do nas.

Doskonale wiem, że to dla Ciebie może być niemałym zdziwieniem. Pomyślisz sobie: „Co on wygaduje… Przecież to nieprawda!”. Możesz tak myśleć ponieważ jesteś mężczyzną i myślisz jak mężczyzna. Jak zapewne wiesz, Ty jesteś mężczyzną a kobieta jest kobietą. Dodatkowo, jak też pewnie zauważyłeś, kobiety znacznie różnią się od mężczyzn chociażby pod względem fizycznym. Kobiety inaczej wyglądają, mają inaczej wyrzeźbione ciało, na biologicznym różnicach skończywszy. Tak samo jest w sferze psychicznej. Kobiety w sferze wewnętrznej również różnią się od nas pod wieloma względami.

Jedną z tych różnic jest właśnie podejście do tempa rozwijania relacji.

Dla nas mężczyzn, 2-3 randki to wystarczający czas aby rozkochać się w dziewczynie, kompletnie ją zidealizować i cały czas myśleć o przyszłej relacji z nią. Nam naprawdę niewiele potrzeba by szybko zakochać się w dziewczynie.

Inaczej sprawa wygląda po drugiej stronie barykady.

Kobiety po 2-3 randkach nawet nie zaczynają rozważać nas jako potencjalnych partnerów do związku. One się z nami spotykają, przeżywają z nami wspólne emocji i powoli się do nas przekonują. Kobiety znacznie wolniej dawkują swoje zaufanie. Aby rozkochać dziewczynę w sobie, musimy być cierpliwi.

Gdy zignorujesz powyższą prawdę i zaczniesz naciskać dziewczynę zbyt szybkim tempem, możesz liczyć się z konsekwencjami swoich czynów.

Przykłady zbyt szybkiego tempa

Nadal zastanawiasz się jak szybko poderwać dziewczynę i szukasz szybkiego sposobu na zainteresowanie sobą dziewczyny? Pozwól że przytoczę Ci historię moich czytelników, którzy zbyt szybkim tempem zaprzepaścili swoją szansę na udany związek.

Na sam początek, weźmy na tapetę czytelnika który randkował z zainteresowaną dziewczyną oraz chciał nieco przyśpieszyć proces podrywu. Zamiast trzymać się tego co robił dotychczas, po 3 randkach wpadł w panikę i zaczął zastanawiać się dlaczego dziewczyna nie jest już w nim zakochana. On był przecież zakochany, to czemu ona nie jest?! W tamtym momencie zadawał sobie następujące pytania:

• Czy ona jest mną zainteresowana? Przychodzi na spotkania, no ale nie mówi nic o związku i jakoś tak nie widzę jej zakochania…
  • Czy ona się mną bawi? Gdyby chciała być ze mną, to by mi to powiedziała!
  • Ona jest jakaś zimna… Czy ona udaje zainteresowanie?
  • Ona chyba czeka na mój ruch… Czy powinienem już zapytać o związek?

Wcześniej wspomniany mężczyzna oczywiście zakochał się w tej dziewczynie i tego samego oczekiwał od dziewczyny, która de facto była nim zainteresowana. Nie wziął on niestety poprawki na to, że to przecież kobieta i wolniej się zakochuje, wobec czego nie musi czuć tego samego uczucia co on w tej chwili.

On mimo wszystko jednak, postanowił że zacznie naciskać na dziewczynę. Jak pomyślał, tak zrobił:

• Zamiast normalnie randkować z dziewczyną, zaczął robić nudne randki na których cały czas nieśmiało wspominał o związku oraz jego uczuciu do tej dziewczyny.
  • Zamiast trzymać ręcę przy sobie i zatrzymać się na jednym pocałunku na spotkanie, ten coraz śmielej dotykał dziewczynę, przytulał się do niej oraz tego samego wymagał od niej.

Innymi słowy, facet zarzucił zawrotne tempo, czym oczywiście spłoszył zainteresowaną dziewczynę.

Akurat ta dziewczyna była na tyle cierpliwa, że kilka razy zwróciła mu uwagę i pisała do niego żeby trochę zwolnił. To oczywiście nie poskutkowało, a więc dziewczyna podjęła bardziej radykalne kroki. Zgadnij jakie…

Ona nie pojawiła się już na następnym i każdym kolejnym spotkaniu z tym facetem.

Facet kompletnie zawalił sprawę, mimo iż ta dziewczyna na samym początku była zainteresowana i przy odpowiednim tempie wszystko poszłoby w odpowiednim kierunku. Niestety jednak, za błędy trzeba ponosić konsekwencje.

Zawrotne tempo zabija ekscytację i zainteresowanie!

Kolejny przykład dotyczy czytelnika, któremu udało się zaprosić koleżankę ze szkoły na randkę. W tym przypadku akurat, facet postawił od samego początku na bardzo szybkie tempo i zagrał w otwarte karty.

Zaprosił dziewczynę na pierwszą randkę do restauracji, przyniósł jej bukiet czerwonych róż i na domiar złego, już na pierwszym spotkaniu, rozmawiał z nią o uczuciach i wyjawił jej że jest piękna i mu się podoba. Gorzej już chyba postąpić się nie dało…

Dziewczyna praktycznie go nie znała, a ten wyjechał jej od razu z grubej rury ze zwiazkiem i uczuciami.

Zapewne domyślasz się jak skończyła się ta randka…

Dziewczyna nie mogła już wytrzymać tej presji i uciekła z tego spotkania po godzinie, mówiąc iż się gdzieś śpieszy i musi koniecznie wyjść.

Oczywiście.. Żeby temu facetowi nie zrobiło się smutno, dziewczyna pisała mu w SMSach że się kiedyś tam jeszcze spotkają. Jak można łatwo się domyślić, nigdy do tej drugiej randki nie doszło – przynajmniej ja o tym nie wiem. Chociaż szczerze wątpie, by ta dziewczyna po takim czymś dała mu jeszcze jedną szansę.

W obydwu przypadkach, czytelnicy niestety zgłosili się do mnie w momencie gdy już się tego uratować nie dało. Olbrzymia szkoda, bo znacznie wcześniej, można było zapobiec tym tragediom.

Jak długo trzeba czekać na związek?

Skoro taki desperacki podryw nie działa to jak szybko poderwać dziewczynę? Ile to potrwa?

Doświadczenie mówi mi, że rozkochanie w sobie dziewczyny i doprowadzenie do związku jest kwestią 1.5/2 miesięcy, a więc 8-10 randek.

Jeżeli chcesz poderwać dziewczynę i wejść z nią związek, to szybki podryw będzie wiązał się z 8-10 randkami sam na sam.

Jak zacząć związek? Kiedy zapytać oraz jak to zrobić.

Niestety, dla nas jest to duży okres czasu, ale w kobiecej perspektywie postrzegania relacji, jest to czas wystarczający na to by Ci zaufać i powoli się w Tobie rozkochiwać.

Pamiętaj! Relacje damsko-męskie to nie wyścigi na czas, a wszelki pośpiech i desperacja może narobić Ci więcej szkód niż korzyści –  o ile jakiekolwiek korzyści z tego będziesz miał.

Skup się na randkach i dobrej zabawie!

Jeżeli chcesz szybko poderwać dziewczynie, to w ogóle o tym nie myśl i nie presjonuj się tym kiedy dojdziesz związku. Zamiast tego, po prostu skup się na dobrej zabawie oraz zagwarantuj sobie i dziewczynie mnóstwo zabawy i dobrze spędzonego czasu.

Wyluzowanie, wolne prowadzenie relacji, zapewnianie dużej ilości zabawy to Twój gwarant sukcesu w relacjach damsko-męskich!

Nie martw się tym czy dziewczyna jest już w Tobie zakochany czy też nie. Wszystko to będziesz zauważał w raz z postępem Waszej relacji. Nie przesadzaj też z tempem relacji, ponieważ możesz sobie tylko tym zaszkodzić.

Jedyne czego musisz pilnować, to dobrej zabawy i dobrze wspólnie spędzonego czasu – to tyle i aż tyle!

Potrzebujesz porządnej dawki wiedzy na temat podrywu, randek, kobiet i relacji damsko-męskich? Zapoznaj się z moim e-bookiem, który poprowadzi Cię za rękę przez cały proces zdobywania kobiety do romantycznego związku!