Spotykasz się z dziewczyną i nie masz pojęcia jak zwiększyć jej zainteresowanie i sprawić by  pragnęła właśnie Ciebie? Chciałbyś wiedzieć jak rozkochać w sobię dziewczynę i szukasz odpowiedzi na swoje pytanie? Jeżeli tak, to serdecznie zapraszam Cię do lektury poniższego wpisu. Przedstawię Ci 3 rady, które zwiększą Twoje szanse na sukces z płcią przeciwną.

Jak rozkochać w sobie dziewczynę?

Jeżeli szukasz sposobów na rozkochanie kobiety w sobie, to jesteś w odpowiednim miejscu. Istnieje szereg zachowań, cech charakteru i porad, które Cię do tego przybliżą. Jeżeli będziesz poruszał się według jasno ustalonego planu, Twoje szanse na sukces z kobietami wzrastają, jednak nigdy nie gwarantują Ci stuprocentowej pewności zwycięstwa.

Poniższe porady przybliżą Cię do sukcesu w relacjach damsko-męskich, ale z pewnością nie zagwarantują Ci 100% pewności, że rozkochasz w sobie dziewczynę.

Dlaczego? To bardzo proste!

Nieraz kobieta może być po prostu NA NIE i absolutnie nic ją do nas nie przekona. Musimy się z tym pogodzić, ponieważ każda dziewczyna jest inna i ma swoje gusta i guściki.

Nie podobamy się każdemu. Tobie nie podoba się każda dziewczyna. Tak samo i Ty nie będziesz podobał się każdej kobiecie.

Dziewczyna udaje niedostępną – jak zdobyć kobietę, która mnie olewa?

Kiedy to nie działa?

Podane przeze mnie zasady i rady nie będą działać gdy dziewczyna nie jest Tobą zainteresowana.

Jeżeli dziewczyna w ogóle nie jest Tobą zainteresowana, to nic Ci nie pomoże! Żadne techniki, teksty i zachowania nic nie pomogą. Ona Cię nie chce i tyle…

Bardzo często mężczyźni chcą rozkochać w sobie dziewczynę, kiedy to:

• wcześniej zawalili sprawę i zupełnie zabili jej zainteresowanie niemęskimi zachowaniami
  • dziewczyna od samego początku nie chce się z nim spotykać i nie jest nim zainteresowana

Niestety, ale w takich przypadkach rozkochanie dziewczyny w sobie jest niemożliwe.

Pamiętaj, że każdy człowiek jest wolną i autonomiczną jednostką. Dlatego też, nie ma mowy aby przekonać kogoś na siłę do rzeczy, której po prostu nie chce.

Jeżeli dziewczyna nie jest Tobą zainteresowan, to niestety – nie jesteś w stanie tego zmienić.

Jeżeli jednak masz czystą kartę…

Jeśli znasz się z dziewczyną od niedawna, nie zdążyłeś popełnić zabójczych błędów i widzisz że dziewczyna jest Tobą zainteresowana w chociażby najmniejszym stopniu, to jesteś na dobrej drodze.

Przy zachowaniu moich porad będziesz mógł zwiększać zainteresowanie kobiety i rozkochać jej w sobie.

Dlatego też, jeżeli nie wiesz jak rozkochać w sobie dziewczynę, oto 3 porady dla Ciebie:

1. Bądź tajemniczym i nieodgadnionym mężczyzną

Nie ma chyba gorszej rzeczy w podrywie niż bycie miłym i potulnych chłopcem na każde zawołanie. Kobiety nie lubią takich gości i nimi gardzą.

W 99% przypadków facet, który:

• non stop komplementuje kobietę
  • jest na jej każde zawołanie
  • przymila się do dziewczyny
  • jest dla niej otwartą księgą

… kończy jako maksymalnie przyjaciel, który nie ma szans na cokolwiek więcej.

Kobiety kręci to co jest niewiadome i tajemnicze, a nie łatwe i proste!

Zastanów się dlaczego tak wiele kobiet uwielbia oglądać filmy romantyczne i czytać wszelakie romansidła. Wiesz dlaczego? Ponieważ tam zawsze do samego końca nie wiadomo jak sprawy się potoczą, a tajemnica i niewiadoma wisi zawsze w powietrzu!

Łatwo przyszło, łatwo poszło

Jeżeli za łatwo oddasz się kobiecie, to ona szybko straci do Ciebie szacunek i wyrzuci Cię jak zużytą chusteczkę. Mili i prości goście popełniają zawsze ten sam błąd, a potem dziwią się, że nie wychodzi im z kobietami. Zapamiętaj – im więcej zabiegasz o kobietę, tym bardziej ją tracisz. To może wydawać Ci się nielogiczne, ale jest prawdziwe.

Myślisz, że dlaczego wiele dziewczyn ugania się za łobuzami i draniami? One tracą dla nich głowę, ponieważ taki łobuz ma najczęściej wywalone i jest…

• tajemniczy
  • nieodgadniony
  • wyzwaniem

Dlatego też, jeżeli nie wiesz jak rozkochać w sobie dziewczynę, stań się tajemniczym i nieodgadniom mężczyzną, którego trzeba rozgryźć. Oto zachowania, które Ci w tym pomogą:

• Nie wyjawiaj swoich uczuć i nie mów kobicie czy Ci się w ogóle podoba. Pozwól jej się domyślać i trzymaj ją w niepewności.
  • Randkuj z nią raz w tygodniu po 2-3 godziny.
  • Pod żadnym pozorem nie rób jej prezentów oraz ogranicz komplementy do minimum.
  • Nie wyjawiaj zbyt wielu informacji na swój temat

2. Nie naciskaj i trzymaj ręce przy sobie!

Unikaj desperacji i presji na związek jak ognia! Musisz wiedzieć, że kobiety potrzebują więcej czasu na związek i zbyt szybkie ruchy w kierunku związku mogą ją po prostu wypłoszyć.

Wielu mężczyzn myśli, że rozkochają w sobie kobietę gdy będą cisnąć na związek i szybko inicjować dotyk. Takie zachowania przynoszą rezultat odwrotny od oczekiwanego.

Naprawdę nieraz lepiej trzymać na wodzy swoje pokusy i pożądliwości, ponieważ bardzo często za szybkie kroki w kierunku związku wyrządzają więcej złego niż dobrego.

Sam bardzo często spotykam się z podobną sytuacją u moich czytelników:

Facet po kilku spotkaniach, zamiast zatrzymać się tylko na krótkim pocałunku w usta, zaczyna obmacywać wręcz kobietę i wykonywać gesty typowe dla stałego związku (chodzenie za rękę, przytulanie się itd.). Jak na to reaguje kobieta? Jeżeli jest cierpliwa, to delikatnie sugeruje mężczyźnie, żeby trochę zwolnił i poczekał z tak śmiałymi gestami. Jeżeli nie jest, po prostu od niego ucieka i uznaje go za desperata.

Presja na związek i dotyk odpycha kobietę – nie powielaj tego błędu!

Tak samo jest z innymi sferami w naszym życiu.

Apetyt wzrasta w miarę jedzenia. Jeżeli będziesz powoli dążył do związku, to kobieta będzie coraz bardziej nakręcona i właśnie to jest sposób na rozkochanie ją w sobie!

Jak zwolnić i nie emanować desperacją? Oto przykładowe zachowania:

• Nie rozmawiaj o związku z kobietą i poczekaj aż ona zacznie sama o tym mówić.
  • Ogranicz się tylko do pocałunków w usta.
  • Nie obmacuj kobiety! Niech ona zacznie dotykać Cię jako pierwsza.
  • Randkuj z nią dla dobrej zabawy i nie naciskaj na związek

3. Nie pisz z nią SMSów/na FB

Kolejny problem wielu facetów.

Męczyźni myślą, że uda im się rozkochać kobietę na odległość poprzez SMSy lub Facebooka. Niestety, bardzo często jest to niemożliwe.

Po pierwsze, podczas pisania z dziewczyną nie masz ŻADNEJ pewności że ona jest Tobą zainteresowana.

Dziewczyna ze mną pisze ale nie chce się spotkać – co zrobić?

Ona może z Tobą pisać i…

• będzie Wam się rewelacyjnie rozmawiać
  • ona będzie pisać Ci, że jesteś najlepszym facetem na świecie

… a tak naprawdę ona może być kompletnie niezainteresowana i będzie zabijać czas z Tobą.

Kobiety bardzo często piszą z facetami, którymi komplenie nie są zainteresowane dla zabicia czasu. Samo pisanie nic ich nie kosztuje, a jest to zawsze dawka komplementów i adoracji! Nie myśl sobie, że pisanie z dziewczyną coś znaczy, bo faktycznie NIE ZNACZY NIC!

Kobiety potrafią niesamowicie udawać zainteresowanie, a podczas pisania z Tobą mogą robić to jeszcze lepiej!

Dodatkowo, samo pisanie z dziewczyną jest nieatrakcyjne i strasznie szablonowe! Niemalże każdy facet próbuje wkupić się w łaski kobiety i cały czas popisuję sobię z nią na boku.

Gdy cały czas będziesz pisał z dziewczyną, ona nie będzie odczuwała dużej potrzeby spotkania z Tobą. Jeżeli natomiast zrezygnujesz z pisania, ona bardziej się stęskni i będzie bardziej zainteresowana!

W rozkochiwaniu kobiety chodzi o to, by ona ciągle była głodna i chciała Ciebie więcej. Jeżeli będziesz cały czas z nią pisał i odpowiadał na każdą ją wiadomość, ona będzie miała to co chce i nigdy nie zapragnie Ciebie więcej. Czy aby na pewno tego chcesz?

Nie bądź na jej każde zawołanie i rozmawiaj z nią na randce, a nie podczas czatu SMS:

• Zamiast pisać, porozmawiaj z dziewczyną na żywo podczas randki
  • Nie daj się nabrać na mit “zainteresowania na odległość”. Prawdziwe zainteresowanie kobiety możesz odczytać tylko i wyłącznie podczas SPOTKANIA SAM NA SAM na żywo.
  • Odróżnij się od innych nudnych facetów i skup się na randkach, zamiast na pisaniu na FB/SMS.

Czas na działanie

Zastosuj powyższe rady w swojej relacji i obserwuj jak kobieta nabiera do Ciebie większego zainteresowania. Pamiętaj, że rozkochanie w sobie kobiety to nie wyścig i pośpiech w tym przypadku jest niewskazany. Bądź lekko zdystansowany i pozwól kobiecie nakręcać się na Ciebie.

Relacje damsko-męskie są bardzo podobne do pościgu – jedna osoba goni drugą, która lekko się odsuwa. Najczęściej goniącymi są mężczyźni, którzy “zabiegają o niedostepne” kobiety. Odwróc role i pozwól kobiecie zabiegać o Ciebie.

Zdarzyło Ci się wystraszyć lub zniechęcić kobietę swoim zachowaniem? Może jednak udało Ci się rozkochać dziewczynę poprzez spokojne prowadzenie relacji?

Daj znać –  czekam na Twoją historię!

Nie zapomnij odwiedzić mojej strony na Facebooku, gdzie na bieżąco będziesz informowany o wszelkich nowościach dotyczących strony.

Dołącz do nas na Facebooku!

Będzie mi niezmiernie miło, jeżeli docenisz moją pracę poprzez udostępnienie mojej strony znajomym oraz skomentowanie artykułu. Pokaż mi, że moja praca nie idzie na marne!

Pozdrawiam oraz życzę powodzenia w relacjach damsko-męskich

Artur – udanyzwiazek.pl

5 (100%) 1 głosów

4 thoughts on “Jak rozkochać w sobie dziewczynę, z którą się spotykasz? Porady dla randkujących mężczyzn

1. Cześć.
    Bardzo fajne artykuły, przeczytam wszystkie. Mam natomiast pytanie. Poznałem przez internet dziewczynę, która mieszka w całkiem innej części kraju niż ja. Zastanawiam się czy próba budowania jakichkolwiek głębszych relacji ma sens przy takiej różnicy odległości. Jeśli tak to z nią dużo pisać na FB wcześniej czy od razu próbować namówić na spotkanie?

1. Budowanie głębszych relacji na odległość zawsze obarczone jest dużym utrudnieniem ze względu na odległość jaka Was dzieli.
      Podczas pisania nie da rady zbudować głębszej relacji i co najważniejsze – nie da rady sprawdzić czy kobieta jest Tobą faktycznie zainteresowana. Kobieta może idealnie udawać zainteresowanie i wielu mężczyzn popełnia ten sam błąd:
      Piszą miesiącami z dziewczyną, a potem gdy dochodzi do spotkania, okazuje się że kobieta kompletnie nie jest zainteresowana. Także samo pisanie odpada.
      Jeżeli chodzi o spotkania…
      Jeżeli to będzie więcej niż 1,5h jazdy, to JEST TO JUŻ bardzo duże utrudnienie. Powiedzmy że kończysz pracę o 17 i jesteś dopiero u niej na 19 w miejscowości. Wychodzi Wam jakieś maks 2 godziny randki i musisz znów wracać do domu, nie mówiąc już tu o kosztach dojazdu i tak dalej…
      Potem w związku (o ile do niego dojdzie) będziesz musiał coraz częściej wyjeżdżać, co wymaga ogromnego wysiłku i nakładu finansowego. Także za bardzo Ci tego nie polecam.
      Dodatkowo, weź po uwagę też fakt, że kobiety nieraz mają dziwną skłonność do tego, by robić sobie z takich mężczyzn przydupasów “do popisania”. Wtedy ona nigdy nie spotka się z Tobą, ale będzie czerpać od Ciebie atencję i energię z samego pisania.
      Polecam Ci zrezygnować ze związków na odległość na rzecz szukania wartościowych dziewczyn w Twojej okolicy. To zdecydowanie łatwiejszy i skuteczniejszy sposób na znalezienie kobiety do związku.

2. Cześć, podoba mi się takie podejście i sam to stosuję. Jednak czy kobieta nie uzna mnie np. za nudnego i niemęskiego, jeśli nie będę np. na drugi spotkaniu dążył do seksu?

Jeszcze takie pytanie co do dziewczyn poznanych przez internet. Akurat mam taką sytuację, mieszka 10km ode mnie. Zamieniliśmy kilka wiadomości, jest zainteresowanie z obydwóch stron i mam zamiar zaproponować spotkanie na kawę, żeby właśnie nie przeciągać pisania, które do niczego nie prowadzi. Dobrze kombinuję, czy może ją to spłoszyć..

Dzięki za artykuły, pozdrawiam 😉

3. Cześć! 😉
    Nie ma takiej możliwości! Normalne i wartościowe kobiety nie myślą non stop o seksie i one tak naprawdę poważnie zaczynają o tym myśleć gdy jesteście już pewien czas w związku. Powiem więcej… Rozmowa na temat seksu na pierwszych spotkaniach TO DESPERACKI gest, który automatycznie wystrasza normalne dziewczyny, a przyciąga kobiety którą chcą się po prostu zabawić i nie mają wobec Ciebie szczerych intencji. Wiem, że “artyści podrywu” wyprali wielu mężczyznom mózgi swoją gadką o seksie, ale takie rzeczy są niedopuszczalne podczas spotkań z zupełnie obcą dziewczyną! Dziewczyny znacznie wolniej zakochują się od nas, więc one będa gotowe na pocałunek dopiero po kilku spotkaniach. A seks to już w ogóle… 😉 Nie poruszaj w ogóle tematu seksu z dziewczyną, bo tylko możesz ją przestraszyć.

Co do tej dziewczyny – dobrze myślisz. Powinieneś czym prędzej zaprosić ją na pierwszą randkę, ponieważ wspólne pisanie nic nie znaczy. Dziewczyna może pisać z 10 facetami jednoczesnie i niczemu to nie dowodzi. Jednak… Jeżeli ona ruszy swoje 4 litery i przyjdzie na randkę, to wtedy mamy jakieś podstawy do tego by sądzić, że ona jest chociażby trochę zainteresowana. Właśnie po jej reakcji zobaczysz jak faktycznie jest. Jeżeli ona przyjdzie na spotkanie, to super. Jeżeli zacznie się migać i wymyślać wymówki, to masz sygnał ostrzegawczy – ona może nie być zainteresowana. Także nigdy nie bój się zapraszać kobiety na spotkania. Po to one właśnie są aby się poznać. Natomiast samo pisanie jest nieskuteczne i beznadziejne. Pamiętaj! Nie da rady rozkochać w sobie dziewczyny przez Internet, więc musisz czym prędzej ją zaprosić na randkę “w realu”.